Sramota me: Asmin tvrdi da je na eksplicitnom snimku sa njim Sita Ahmić, ona se odmah oglasila

21.02.2024

11:30

By

Asmin tvrdi da je bio sa Sitom

facebook/printscreen tv pink

Asmin i Sita

Asmin tvrdi da je bio sa Sitom

U javnost je navodno isplivao snimak Asmina Durdžića i to ne bilo kakav već eksplicitan na kom se vidi da je on sa nekom devojkom a tu je i još nekoliko mušakarca.

On se zbog tog snimka kako prenose mediji oglasio i oktrio da je sa njim na snimku njegova bivša svastika Sita Ahmić, sestra njegove bivše žene Aneli Ahmić.

Asmin tvrdi da je bio sa Sitom, zbog čega se ona odmah oglasila

Ova skandalozna tvrdnja koju je Asmin izneo naterala je Situ da se odmah oglasi.

Sita Ahmić je kako navodi zgranuta ovim postupkom, pa ga tako u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram na kojoj se oglasila nije štedela ni ovog puta.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

Sita je pomenula i ljude koji su ga javno podržavali, a evo da li je promenila mišljenje o istim.

Asmin tvrdi da je bio sa Sitom

Sita Ahmićinstagram


– Šta reći, a ne zaplakati? Mogu samo da se smejem kako se osoba sama može prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam, kada je svakome sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam imala najgore moguće mišljenje, što su mesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili – istakla je Sita i dodala:

Pročitajte i: Šuškalo se mnogo toga o njima: Luna sada sve priznala javno – Marko i ja više nismo zaljubljeni

– Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me s kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše živote, ali ničija nije gorela do zore.

Inače podsetimo, Sita se oglasila povodom rođendana sestričine Nore za koji je Asmin rekao da će poslati poklon, te je javno isporzivala Durdžića, posle čega je stigao poklon na adresu majke Aneli i Site Ahmić.

IZVOR: Hype

Još iz kategorije