Fotografije iz prošlosti kao dokaz! Ovu su rani radovi Sanje Kužet: Sve isplivalo na površinu

18.07.2024

09:30

By

Prošlost Sanje Kužet

Ata images

A.H./ATAImages

Voditeljka Sanja Kužet godinama je zaštitno lice najgledanijeg muzičkog programa „Zvezde Granda“, takođe je vodila i autorski projekat “Halo, halo” na Grand TV- u, a malo ko se seća da se oprobala i u glumačkim vodama.

Prošlost Sanje Kužet isplivala u javnost

Naime, prošlost Sanje Kužet obeležila je i uloga u jednom kultnom domaćem filmu, a sve se desilo mnogo pre nego što je stekla ogromnu popularnost.

Prošlost Sanje Kužet

Ata ImagesATA IMAGES

U pitanju je film “Šejtanov ratnik“ iz 2006. godine u kom je tada, dvadesettrogodišnja Sanja dobila ulogu prelepe Senke.

Prošlost Sanje Kužet

Senka je devojka koja se prebacila iz jedne gimnazije u drugu, a zatim osvojila srca mnogih školskih drugara.


Prošlost Sanje Kužet

Na kraju filma, zamalo biva žrtvovana za Šejtana, kada se pojavljuje princ na belom konju, glumac Radovan Vujović, i spasava je iz kandži zla.

Prošlost Sanje Kužet

 

– Sanja je u tom filmu bila prava zavodnica, čak je snimala i vrele scene. U pitanju je film koji je snimljen 2006. godine. To je tinejdžerska horor komedija – ispričao je jednom prilikom izvor za „Scandal“ i dodao:

Prošlost Sanje Kužet

– Kao glumica se iste godine oprobala i u filmu „Doba nevinosti“, ali pošto joj glumačka karijera nije zaživela, deset godina kasnije postala je mega popularna kao voditeljka – rekao je izvor.

Prošlost Sanje Kužet zasigurno je uticala na njenu dalju karijeru

Prošlost Sanje Kužet, tačnije njeno iskustvo pred filmskim kamerama zasigurno je uticalo na njeno samopouzdanje, te se ona danas može pohvaliti blistavom karijerom, jedno je od najprepoznatljivijih Tv lica, a svakako važi i za jednu od najatraktivnijih dama među javnim ličnostima.

Prošlost Sanje Kužet

Sanja KužetATA IMAGES

Podsećanja radi, početkom meseca Sanja Kužet na svet je donela treće dete. Ona se carskim rezom porodila u Beogradu i na svet donela zdravog dečaka kojem su ponosni roditelji dali ime Vuk.

Sanja je pre nekoliko godina ispričala koliko je srećna i ispunjena u braku, a prošlost Sanje Kužet i njenog sadašnjeg supruga veoma je interesantna i jedna je od stavki o kojoj voditeljka priča sa širokim osmehom na licu:

Prošlost Sanje Kužet

Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Sanjina i Nemanjina ljubav prvi put je počela kada su imali dvadesetak godina. Veza tada nije opstala, a deset godina nakon kraha ljubavi ponovo su se sreli.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/YouTube Printscreen

Još iz kategorije