Javnost u neverici: Rastali se Seka i Veljko, kamere sve zabeležile FOTO

06.02.2023

11:00

By

Karijera Seke Aleksić

Seka i Veljko konačno u javnost, istina o njihovom braku se više ne može sakriti

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene. Budući da par živi mirnim životom, daleko od radoznalih pogleda, malo ko bi poverovao da je njihov rastanak na vidiku. Ipak, priče o bračnim problemima ovih dana su sve glasnije zbog čega su se Seka i Veljko našli pod budnim lupom javnosti, a svaki njihov korak pomno se prati.

Seka i Veljko intrigiraju javnost

Naime, Seka i Veljko pojavili su se na beogradskom aerodromu i taman kada smo pomislili da je između među njima sve u najboljem redu oni su se razišli. Seka je krenula na jednu, a Veljko na drugu stranu što je mnoge iznenadilo.

Pročitajte: Haos u domu Seke Aleksić – Maskirani kriminalci opkolili njenog starijeg sina, želeli su samo jedno FOTO

seka i veljko

Na sreću, njihov rastanak nije dugo trajao. Naime, Seka je na kratko zastala da popriča sa jednom devojkom koja je, po svemu sudeći, njen veliki fan dok je Veljko, poznat po tome da ne voli javno da se eksponira, nonšalantno produžio dalje.

Pročitajte: Velika želja se konačno ostvarila – Seka Aleksić potvrdila najsrećnije vesti FOTO

seka i veljko


Nakon što je ljubazno pozdravila pomenutu devojku i sa njom razmenila nekoliko rečenica, pevačica je nastavila do automobila gde ju je čekao Veljko. Njih dvoje su uz malu pomoć prijatelja spakovali stvari u automobil i svi zajedno se odvezli do porodičnog doma u Staroj Pazovi.

Pročitajte: Otkrivamo – Seka Aleksić uhapšena zbog bahate vožnje, ovo su detalji

seka i veljko

Po svemu sudeći, Seka i Veljko su u nikad boljim odnosima, a gradske priče na svu sreću nisu uspele da naruše porodičnu idilu.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije