Detalji porođaja Sanje Kužet: Voditeljka morala da se porodi carskim rezom

04.07.2024

13:15

By

Porođaj Sanje Kužet

Instagram

Sanja Kužet

Porođaj Sanje Kužet dva dana je glavna tema. Naime, pre dva dana porodila se voditeljka Sanja Kužet i na svet donela trećeg sina.

Porođaj Sanje Kužet dva dana je glavna tema u svim medijima

Voditeljka Sanja Kužet porodila se 2. jula, u prepodnevnim satima, a Grand produkcija u kojoj je Sanja zaposlena oglasila se kada je vest da je porođaj Sanje Kužet prošao u najboljem redu isplivala u medijima.

Oni su u kratkoj izjavi potvrdili da je voditeljka rodila dečaka, kao i koje ime su roditelji dali bebi.

Porođaj Sanje Kužet

Sanja KužetATA IMAGES

– Sa ponosom i radošću objavljujemo da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama i beba se osećaju sjajno – stoji u saopštenju.

Pročitajte i – Poznata voditeljka rodila još jednog sina – Detalji porođaja u strogoj tajnosti

Povodom porođaja voditeljke oglasila se i voditeljka Dragana Katić:


– Razmenile smo poruke, sve je u najboljem redu. Sanja je lagano nosila trudnoću, videle smo se na ručku pre dva meseca. Izgledala je predivno, bila je još lepša nego inače, ako je to uopšte moguće – istakla je Dragana dok se Sanja još nije oglašavala za medije i na društvenim mrežama.

– Sanja ima divnog muža i decu, ima sjajnu porodicu. Želim im sve najbolje, da su svi zajedno živi, zdravi i srećni. Ona je apsolutno sve to zaslužila – poručila je Katićeva za Informer.

Porođaj Sanje Kužet zanima javnost, ali se voditeljka ne oglašava

Podsetimo, Sanja je pre nekoliko godina ispričala koliko je srećna i ispunjena u braku:

Sanja Kužet svoj privatan život ne eksponira, a jednom prilikom otkrila je da je ljubavna priča sa sadašnjim suprugom, počela još u srednjoj školi.

Sanjina i Nemanjina ljubav prvi put je počela kada su imali dvadesetak godina. Veza tada nije opstala, a deset godina nakon kraha ljubavi ponovo su se sreli.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije