Lepša nego ikada: Sanja Kužet pokazala trudnički stomak, sve iznenadila snimkom

15.03.2024

12:03

By

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak

Ata images

A.H./ATAImages

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak

Voditeljka Zvezda Granda, Sanja Kužet se povukla iz javnosti nakon što je saznala da je u drugom stanju. Naime, ona s vremena na vreme objavljuje trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama, a sada je sve iznenadila novom fotografijom.

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak, izgleda lepše nego ikada

Sanja je  objavila snimak na kojem je prvi put pokazala trudnički stomak.

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak

Ono što su svi komentarisali je i voditeljkino lice, koje je besprekorno, te se može zaključiti da joj blagosloveno stanje i te kako prija.

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak

Podsećanja radi, Sanja Kužet svoj privatan život ne eksponira, a jednom prilikom otkrila je da je ljubavna priča sa sadašnjim suprugom, počela još u srednjoj školi.


– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše.

Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

– Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe – rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak

Marija Mladjen/ATAImages

Inače, voditeljka će uskoro dobiti drugo dete sa suprugom Nemanjom Živojinovićem, dok iz prvog braka ima još jednog sina.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije