Konačno zajedno u javnosti: Ovo je misteriozni suprug Sanje Kužet, evo kako izgleda i čime se bavi FOTO

03.04.2023

15:00

By

Prošlost Sanje Kužet

ATA IMAGES

Sanja Kužet

Muž Sanje Kužet ne voli javno da se eksponira

Jedna od najlepših voditeljki sa naših prostora, Sanja Kužet, pažljivo čuva svoj porodični život, pa ne čudi što se na tu temu mogu pronaći brojni tekstovi koje prate naslovi “Sanjin tajanstveni muž” ili “Muž Sanje Kužet misterija je za javnost”.

Muž Sanje Kužet konačno u javnost

Kako izgleda tajanstveni Nemanja Živojinović, kome je Sanja podarila sina Strahinju, imali smo prilike da vidimo sinoć kada su se ruku pod ruku pojavili na premijeri filma „Laž”.

Pročitajte: Ljubav dolazi preko stomaka – Sanja Kužet podelila recept za kolač sa šljivama koji njen muž obožava VIDEO

muž sanje kužet

Sanjina i Nemanjina ljubav prvi put je počela kada su imali dvadesetak godina. Veza tada nije opstala, a deset godina nakon kraha ljubavi ponovo su se sreli.

– Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasrude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – otkrila je jednom prilikom Sanja, govoreći o suprugu koji je direktor marketinga jedne automobilske kuće, pa dodala:


Pročitajte: Više nije mala – Cecina sestričina konačno u javnosti, svi je porede sa Anastasijom FOTO

muž sanje kužet

– Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe – zaključila je.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije