Mira Škorić van sebe zbog smrti najrođenije: Njene reči kidaju dušu

12.07.2024

20:15

By

Mira Škorić u žalosti

ATA IMAGES

Mira Škorić

Mira Škorić u žalosti zbog smrti sestre Biljane. Naime, nakon vesti da je preminula sestra pevačice, oglasila se i sama Mira Škorić i priznala koliko je boli smrt najvoljenije.

Mira Škorić u žalosti zbog smrti sestre Biljane, bolest je nažalost bila jača

Podsetimo, rođena sestra Mire Škorić, Biljana, preminula je danas nakon borbe sa opakom bolešću i tako unela veliku tugu u porodicu poznate pevačice.

Poznata folkerka je jutros saznala tragičnu vest, a sada se oglasila bolnim rečima, te je jasno da je Mira Škorić u žalosti.

Mira Škorić u žalosti

MiraATA IMAGES

– Ništa u životu vas ne može pripremiti na gubitak voljene osobe, niti umanjiti bol koji njihov odlazak ostavlja. Hvala svima na rečima utehe i porukama saučešća koje nam upućujete – istakla je Mira, pa dodala:

Mira Škorić u žalosti


– Želja moje pokojne sestre, ali i cele porodice, jeste da njen ispraćaj protekne u miru, dostojanstveno, u krugu najbližih i daleko od očiju javnosti, kao što je i živela – zaključila je pevačica na svom Instagram profilu.

Mira Škorić u žalosti, sa pokojnom sestrom bila veoma bliska

Mira je ranije istakla da je bila veoma bliska sa svojom sestrom Biljanom, uprkos tome što su imale svoje nesuglasice.

Pevačica se osvrnula na jedan posebno upečatljiv događaj iz detinjstva kada se posvađala sa sestrom za rođendan, te se kasnije pokajala zbog svoje reakcije.

Njih dve su imale brojne uspomene iz detinjstva, a Mira je istakla da joj je najupečatljiviji bio trenutak kada se potukla sa sestrom i povredila je, a potom osetila veliko kajanje zbog toga.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije