Dugo skrivana tajna Olje Karleuše otkrivena: Pevačica sve potvrdila… Ne ide uz mene…

13.07.2024

14:00

By

Pevačica Olja Karleuša

Youtube Printscreen

Pevačica Olja Karleuša početkom dvehiljaditih stekla je veliku popularnost i može se slobodno reći, harala je domaćom estradnom scenom, a njeni hitovi „Žene lavice“, „Minut“, „Zicer“, „Brusthalter“… samo su neke od pesama koje se i danas slušaju.

Pevačica Olja Karleuša iznela u javnost do sad nepoznate detalje

Gotovo preko noći ona se povukla iz javnog života i u jeku popularnosti odlučila da se posveti porodici, a njena privatnost i dalje je interesantna tema, te je njeno nedavno gostovanje u jednoj emisiji izazvalo veliku pažnju.

Pevačica Olja Karleuša

Youtube Printscreen

Naime pevačica Olja Karleuša koja je pre nekoliko dana obradovala beogradsku publiku nastupom u jednom lokalu, odlučila je da progovori na mnoge škakljive teme, a upravo tada je otkriven i jedan detalj za koji malo ko zna.

– Trudim se da budem ono što jesam, nekome se nešto dopada, nekome ne, svoja sam pa kome se kako dopada – rekla je Olja u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, a zatim otkrila svoje parvo ime za koje kaže da joj ne stoji:

Pevačica Olja Karleuša

Youtube Printscreen


– Moje pravo ime je Olgica, verovatno da se zna, na Guglu to piše, nije nepoznato, ali na ovoliku ženu deminutiv kao Olgica ne ide – rekla je kroz osmeh pevačica Olja Karleuša i iznenadila čak i najvernije fanove.

Pevačica Olja Karleuša progovorila i o razvodu o kom se već neko vreme spekuliše u medijima

Inače, Olja je progovorila i o razvodu o kom se uveliko spekuliše u medijima:

– Pre neki dan sam bila u emisiju u kojoj su me pitali kakav ti je brak, ja kažem: „Ljudi nemoj da se lažemo posle 20 godina – dva dana da ga zadaviš, a pet da ga voliš – rekla je iskreno Olja i nastavila:

– Mi smo bili u fazi renoviranja i sređivanja stana i stvarno nismo živeli zajedno nekoliko meseci. Bili smo na dva kilometra i dete je malo bilo kod njega, malo kod nas.

– Žao mi je što su se dva braka na estradi razvela i što je posle toliko godina ostalo da se narod sa tim šali. Ja ću se potruditi da svoju porodicu sačuvam, to nije lako, ali kome je svetinja on će se za nju boriti. Funkcionišemo kao svi ljudi, imamo i dobre i loše stvari, ali to neću iznositi javno – završila je pevačica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Youtube Printscreen

Još iz kategorije