Džej bi danas bio najponosniji! Njegova ćerka Marija porodila se carskim rezom: Evo koje ime je izabrala za devojčicu

11.07.2024

11:00

By

Ćerka Džeja Ramadanovskog

ata images

Marija Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanovskog danas se ostvarila u najbitnijoj ulozi za jednu ženu, ulozi majke. Ona se porodila carskim rezom i na svet donela zdravu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Mia.

Ćerka Džeja Ramadanovskog ostvarila se u ulozi majke

Marija koja se prošle godine udala udala za svog izabranika Stefana Davidovića, njegovo prezime je uzela na venčanju.

Par je obavio građansko venčanje u jednom restoranu u kojem se održava i svadbeno veselje. Marija je odlučila da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit svog pokojnog oca.

Ćerka Džeja Ramadanovskog često na Instagramu deli porodične trenutke, te je tako nedavno sve prijatelje i pratioce obradovala vešću da u njihov dom stiže naslednica, a putem ove društvene mreže, ona se neretko seti pokojnog oca kojem je u maju ove godine uz zajedničku fotografiju posvetila emotivnu poruku.


– Tajko moj, nadam se da slaviš 60. rođendan na nekom boljem mestu. Mnogo nam nedostaješ! Hvala ti što brineš o nama i čuvaš nas i odozgo! Veliki si – poručila je Marija koja bi bila najsrećnija da je pokojni pevač doživeo da upozna unuku.

Inače, ćerke pokojnog Džeja Ramadanovskog Marija i Ana podržale su projekat Aleksandra Radulovića Fute o „Džej tribute bendu“.

Ćerka Džeja Ramadanovskog ne krije koliko joj otac nedostaje

Marija je istakla da bi volela da sarađuje sa bendom.

– Ako Bog da, s obzirom da sam u drugom stanju, čim se oporavim nadam se da ću biti deo tog benda. Dajem im podršku i to je pravi pogodak.

Ćerka Džeja Ramadanovskog

– Mislim da je publika ostala željna tate i tatinih nastupa, kroz ovaj bend će i dalje živeti i on i njegove pesme – rekla je ćerka legendarnog pevača, pa otkrila kako je došlo do saradnje i da li je bila iznenađena povodom iste.

– Čuli smo se preko novinarke sa gospodinom Futom, sestra i ja smo na sve to pristale, jer opet kažem, oni su ljudi koje je tata jako poštovao, voleo i stalno pominjao, tako da ne vidim ništa loše u tome – istakla je Marija.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dragan gajic/Ata images/Marija Ramadanovski Instagram

Još iz kategorije