Nema lepše kuće u Brestaču: Darko Lazić uložio brdo para u porodični dom

21.06.2024

16:20

By

Majka Darka Lazića

ATA IMAGES

Porodična kuća Darka Lazića nalazi se u Brestaču gde je poznati folk pevač odrastao. Darko Lazić trenutno živi na relaciji Novi Sad – Brestač, ali kako je Katarina Lazić, Darkova druga supruga nedavno otkrila, pitanje je dana kada će zajedno prelomiti i preseliti se trajno u mirni Brestač gde su sve uredili luksuzno i shodno sopstvenim potrebama.

Porodična kuća Darka Lazića nalazi se u Brestaču, rodnom selu poznatog folkera

Kako je sam pevač objasnio, porodična kuća Darka Lazića je prostrana dvospratna kuća koju je on uredio u modernom stilu. Luskuznu nekretninu izvan gradske gužve okružuje i dvorište sa sivo-belim kockama, koje takođe ostavlja bez daha, a celokupno imanje ciljano je skriveno od radoznalih pogleda ogradom od betonskih blokova.

Porodična kuća Darka Lazića

U kući dominira bela boja koja pruža bezbroj mogućnosti jer se slaže sa svakom kombinacijom. Dnevni boravak, pun svetlosti i topline, krasi beli nameštaj, a tu je i televizor velikih dimenzija, pa je porodična kuća Darka Lazića spremna i opremljena za još jednog člana koji je na putu budući da je druga supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, u drugom stanju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)


Prostor između soba ponegde popunjavaju drveni elementi od poda do plafona, a sve je dodatno ulepšano biljkama koje se savršeno uklapaju u ambijent sa dekorom u vidu ukrasnog belog kamenja.

Porodična kuća Darka Lazića uređena je s ukusom i shodno potrebama svih ukućana

Takođe, porodična kuća Darka Lazića poseduje i poseban kutak – bela polica sa nagradama koje je popularni pevač Darko Lazić osvojio od kada je poznat na estradi i bavi se pevanjem.

Luksuzna vila Darka Lazića

Kada nije na putu, Darko najviše voli da provodi vreme sa decom kojoj je sve više posvećen od kada se rešio poroka. Na jednoj fotografiji vidimo ga sa sinom u spavaćoj sobi, jednostavno uređenoj jer je to ipak mirna, udobna oaza predviđena za odmor.

Pročitajte – i Milica Todorović i Darko Lazić umalo stradali- Pevač vozio preko 180 na sat, ovo su detalji

Luksuzna vila Darka Lazića

Kada Darko nije tu, o kući brine Darkova majka Branka, a često je ispunjena i dečjim smehom. U pitanju je, naravno, Darkov četvorogodišnji sin Aleksej, kojeg je pevač dobio sa bivšom verenicom Marinom Gagić. Iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sada je na putu i najmlađa ćerka Darka Lazića budući da je njegova supruga Kaća u drugom stanju.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije