Udaje se majka Darka Lazića: Poznata pevačica će joj biti kuma, otkriveni detalji proslave

03.04.2024

16:04

By

Svadba majke Darka Lazića

Antonio Ahel/ATAImages

Svadba majke Darka Lazića se uveliko priprema

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić već duže vreme uživa u ljubavi sa partnertom Draganom Paunovićem.

Sada je njen partner za medije progovorio o njihovoj svadbi koja se uveliko priprema. On je otkrio da će on i Branka uskoro napraviti gala svadbu, te da će Lazićeva majka tom prilikom nositi specijalnu kreaciju.

Svadba majke Darka Lazića se uveliko priprema, sve spremno za gala proslavu

– Sve je odlično prošlo oko veridbe, a sada idemo dalje. Putujemo u Beč, gde ćemo uz podršku stiliste odabrati prelepu venčanicu za Branku – rekao je Gagi, pa otkrio kako bi voleo da im kuma bude Andreana Čekić, koja je bila svedok i Laziću.

Svadba majke Darka Lazića

– Možda bismo je i mi pitali da nam bude kuma, veoma je poštujemo. Ona je Darkova kuma i drago mi je što su tako dobri prijatelji – kaže Gagi koji je otkrio da će uskoro on i Branka uzeti stan u Beču.

– Za neki dan potpisujemo ugovor – ističe Paunović za 24sedam.


Podsećanja radi, Dragan je Branku zaprosio pred porodicom i prijateljima, a veridba se dogodila u Beču. Darko je sa suprugom Katarinom prisustvovao, a on maksimalno podržava svoju majku.

Pročitajte: Veliki šef doneo odluku- Kažnjena supruga Ivana Marinkovića zbog vređanja na nacionalnoj osnovi

Podsećanja radi, Darko je imao sukog sa majkom jer mu je zamerila da nije potpuno posvećen deci.

– Branka je baš ljuta, jer joj Darko stalno obećava, ali ništa ne radi tako kako kaže. Okej je njoj i to što on sebi malo da oduška kada nema nastupa pa otputuje sa Katarinom, sve ona to razume i podržava, ali deca treba da mu budu prioritet i na prvom mestu – objašnjava izvor blizak Lazićima za Star.

Svadba majke Darka Lazića

– Srećom Lorena uz Anu i njenog muža i polubraću ima sve i vode je i na letovanja i zimovanja, dete ne oskudeva ni u čemu, jer kada bi čekala Darka ostala bi kod kuće.

Pročitajte: Isplivalo na videlo- Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće, upao ljudima na imanje

– Sa druge strane Lorena je sada velika i nije joj baš drago kada vidi da se tata ni ne interesuje za njenu školu, šta uči i koje ocene ima. Nije bio ni na jednom roditeljskom sastanku, niti na priredbi, kao što drugoj deci dolaze oba roditelja – kaže izvor i dodaje:

Svadba majke Darka Lazića

– E to sve mnogo tišti Branku, pa kada joj se skupi, okrene Darka i izdere se na njega do te mere da ne govore po deset dana.

Još iz kategorije