Supruga Darka Lazića otvorila dušu: Ubedila sam sebe da nam nije suđeno…

03.06.2024

18:15

By

Supruga Darka Lazića

ATA IMAGES

Darko i Kaća

Supruga Darka Lazića otvorila dušu

Katarina Lazić, supruga Darka Lazića, sija od sreće od kada je obelodanila da je u drugom stanju i da će pevaču podariti treće dete, a njoj će to biti prvo. Ona je sada sa svojim pratiocima ćaskala preko pitanja, pa je otkrila do sada nepoznate detalje o njenoj i Darkovoj ljubavi koja se rodila dok su još bili klinci.

Supruga Darka Lazića jedva čeka da postane mama i rodi pevaču treće dete

Naime, buduća mama Kaća, supruga Darka Lazića, odgovarala je na svom Instagram profilu na najčešća pitanja radoznalih pratilaca koji su se iznenadili kada su saznali da će par dobiti bebu.

– Koliko dece ste Darko i ti planirali? – glasilo je jedno od pitanja.

– Ništa ne planiramo. Pozdrav! – odgovorila je Katarina.

Supruga Darka Lazića

Darko Lazić i KatarinaBojan Vuković

– Kada ti je termin i gde živite sada? – bio je radoznao jedan pratilac kojem je supruga Darka Lazića odmah ljubazno odgovorila gde će biti dom Darka Lazića kada stigne beba:


– U oktobru. Još uvek smo na relaciji NS – Brestač. Uskoro ćemo morati da se odlučimo gde ćemo se stacionirati – otkrila je ona.

– Da li si nekada verovala da ćeš opet biti zajedno sa Darkom, da ćete imati čak i dete? – glasilo je naredno pitanje.

Supruga Darka Lazića

Darko i KaćaBojan Vuković

– Pre 14 godina kada smo raskinuli ubedila sam sebe da nam nije suđeno i da nećemo biti zajedno, pa mu zato sad s vremena na vreme kažem da ne mogu da verujem da smo opet zajedno i da ćemo imati dete – odgovorila je Katarina Lazić, supruga Darka Lazića.

Pročitajte i – Darko Lazić priznao detalje iz spavaće sobe – Pevač ispričao kako to radi Katarina

Podsetimo, neposredno pre nego što su saznali da će postati roditelji, Darko je javno priznao da sa svojom dragom često vodi ljubav.

– Kaća i ja volimo da vodimo ljubav posle ručka, to nam oboma prija, a i zna se da se oko svega slažemo, pa i oko toga. Već sam pričao da bih voleo da imam desetoro dece, to mi je negde i cilj. Stao sam na nekoliko, ali i to će uskoro da se promeni. Ona ima neke svoje planove pa polako, gledamo da sve lepo uklopimo – izjavio je Lazić smejući se zadovoljno, ponosan na svoju drugu suprugu i ne sluteći da će Katarina uskoro ostati u drugom stanju.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije