Vila iz snova za novi početak: Zavirite u raskošni dom Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilji

03.06.2024

11:36

By

Anastasija i Nemanja Gudelj

Instagram

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilji velelpno je zdanje

Otkako su započeli romansu, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj pod budnim su okom javnosti, a mnogo spekulacija je bilo na temu njihovog odnosa, te su mnogi mislili da će ova ljubavna priča biti kratkog daha.

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilji, san je svakog mladog bračnog para

Ipak, oni su dušebrižnike demantovali kada su prošle godine objavili fotke sa veridbe, da bi se u julu iste godine u tajnosti zakleli na večnu ljubav pred Bogom, u manastiru Rajinovac kod Grocke.

Vila Nemanje i Anastasije Gudelj

Pre nekoliko dana, u utorak, 28. maja, par je odlučio da u Beogradu, u Cecinoj porodičnoj kući obavi i građansko venčanje i kruniše brakom veliku ljubav koja je odolela svim izazovima sa kojima su se pevačica i fudbaler prethodno susretali.

Vila Nemanje i Anastasije Gudelj

Inače, par već duže vreme živi u Španiji, tačnije Sevilji gde Gudelj ima profesionalni angažman u istoimenom fudbalskom klubu.


Pročitajte i – Anastasija se javno obratila Gudelju – Sada je sve jasno o njihovom braku

Cecina naslednica čim je shvatila da je Nemanja čovek njenog života, spakovala je kofere i napustila Beograd, a kako izgleda njihov život u Sevilji, oni povremeno podele na društvenim mrežama.

Zahvaljujući objavama Cecine naslednice uverili smo se da oni u Španiji zaista uživaju, a imali smo prilike i da saznamo kako izgleda vila Anastasije i Nemanje Gudelja u kojoj su započeli zajednički život.

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja

Velelpno zdanje okruženo je prostranim dvorištem sa prelepim palmama koje pružaju mediteranski utisak i ambijent čine bajkovitim…

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja

…a u istom se nalazi i veliki bazen idealan za uživanje i osveženje tokom vrelih letnjih dana.

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja

Unutrašnjost je opremljena najsavremenijim i najkvalitetnijim nameštajem, dominiraju svelte nijanse i sve je savršeno ušuškano i toplo, pa je jasno da je vila Anastasije i Nemanje Gudelja opremana sa puno ljubavi i pažnje.

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja

Spavaća soba iz koje je lepa Tasa jednom prilikom podelila fotku, ima ogroman bračni krevet i garderober i idealno je mesto za opuštanje nakon napornog dana.

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije