Neopisiva radost u domu Rade Manojlović: Pevačica potvrdila vesti o prinovi, otac Rade ne može da sakrije sreću

31.05.2024

10:30

By

Otac Rade Manojlović

Bojan Vuković

Objava Rade Manojlović pobrala sve simpatije

Pevačica Rada Manojlović pored pevačkih kvaliteta poseduje i one ljudske, a mnogima je omiljena zbog svoje spontanosti, neposrednosti i iskrenog osmeha koji sija na licu samo dobre i pozitivne osobe.

Objava Rade Manojlović jasno pokazuje koliko je pevačica usrećila svog oca

Da je upravo onakva kakvom je mnogi i smatraju dokazala je nebrojeno puta, a ni sada ništa drugačiji nije slučaj, u šta smo se uverili putem društvenih mreža.

Objava rade manojlović

Naime, objava Rade Manojlović pravi je pokazatelj koliki je ona zapravo ljubitelj životinja o čemu je u više navrata i govorila, pa je fotka tri preslatke bebe, malenih mačića raznežila armiju ljudi koji je prate.

Objava Rade Manojlović

Neopisivu radost i sreću iz porodičnog doma podelila je sa svima uz predivan prizor krznenih drugara koji su utočište našli kod Manojlovića, a posebnu pažnju privukla je fotka njenog oca Radeta koji je presrećan u rukama držao jedno od troje mačića.


Objava Rade Manojlović

Inače, Rada oduvek gaji veliku ljubav prema životinjama, a svojevremeno je pričala da je imala veliku želju da u blizini svoje rodne kuće u selu Četerežu napravi azil za pse i mačke.

– Rada je još kao dete maštala o tome da ima veliko imanje na kom će brinuti o napuštenim životinjama. U ranom detinjstvu je skupljala mačiće i kučiće, donosila ih kući i brinula o njima.

Pročitajte i – Vreme mi je za brak i porodicu- Rada Manojlović uhvaćena sa nepoznatim muškarcem pa progovorila o udaji

– Nikoga ko je poznaje nije začudilo što je pre nekoliko nedelja po povratku sa nastupa udomila mačiće koje je našla na putu i odnela ih u svoju porodičnu kuću u selu Četereže – pričale su ranije Radine komšije za domaće medije.

Objava Rade Manojlović

U dvorištu Manojlovića se inače godinama nalaze mnogobrojne domaće životinje, između ostalog svinje, koze, kokoške i patke, a ona nikada nije krila da je ponosna što je odrasla na selu.

– Ne stidim se opanaka niti štale. Navikla sam da brinem o domaćim životinjama i istinski uživam dok to radim – navela je pevačica jednom prilikom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije