Vreme mi je za brak i porodicu: Rada Manojlović uhvaćena sa nepoznatim muškarcem pa progovorila o udaji

05.03.2024

12:45

By

Rada Manojlović o udaji

Rada Manojlović o udaji sve češće priča

Pevačica Rada Manojlović nedavno je uslikana u zagrljaju nepoznatog muškarca, a od tada se spekuliše da je u pitanju njen novi dečko. Međutim, pevačica nije potvrdila ove navode ali je sada otkila da li je zaljubljena. Progovorila je Rada Manojlović o udaji te istakla da li je spremna na taj korak.

Rada Manojlović o udaji progovorila i ne krije da joj je vreme za istu

Na pitanje da li je zaljubljena Rada Manojlović kaže:

Rada Manojlović o udaji

– Trenutno nisam, ali mislim da kada se to desi i osetim da je to to, poželeću ozbiljnije stvari. Ne bih volela da provedem život sama, plašim se samoće i mislim da mi je sada vreme za brak i porodicu. Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu svoje pesme da zagrlim – istakla je pevačica i dodala:

Pročitajte i: Verica napala Mariju zbog deteta: Pogrešno ga vaspitavaš, ovo su su detalji

– Uspeh i publika su lepi, ali ako nemaš s kim da podeliš to, čemu sve? Pčela sam radilica, ranije to nisam osećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi fale porodica i ljubav – istakla je pevačica te se osvrnula na to šta misli zašto je još uvek sama.

Rada Manojlović o udaji

Rada Manojlovićprintscreen paparaco lov


– Problem je samo u meni. Lepo mi je deda rekao posle prvog, drugog, trećeg: „Ako ti nijedan ne valja, onda je, ćerko, do tebe.“ Očigledno fantaziram… Stižu me godine, hoću da se smirim, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve sama. Trebalo bi da mi neko titra i da me razmazi – iskrena je pevačica.

Rada je ovom prilikom otkrila i šta mora da poseduje muškarac da bi je osvojio.

– Neću da lažem, fizički izgled mi je najbitniji. Bilo je puno dobrih momaka koji su pokušavali da me osvoje, ali ako nema „hemije“, džaba sve. Ne mogu da se zaljubim u dobrotu. Mora da ima oči u kojima ću videti samo sebe i ceo svet. Mora da bude i lep i zgodan! Volim da mi zavide na izboru partnera, ali mi je važno da taj neko preuzme i deo mog tereta, obaveza, da idemo istim putem ka zajedničkom cilju  istakla je Rada za Informer.

Pročitajte i: On je novi dečko Rade Manojlović: Ima brak iza sebe i dvoje dece, a evo šta pevačica kaže o vezi

Pevačica je nedavno rekla i da je više ne zanimaju duge veze, a sada je tu svoju izjavu prokomentarisala:

– Zbog toga što sam svesna koliko imam godina. Videla sam da duge veze umeju da se završe katastrofalno, nije to tako samo u mom slučaju. Imala sam takve primere i u porodici, i među prijateljima. Ne shvatam poentu zabavljanja preko dve godine, jer ako se do tada ništa konkretnije nije desilo, onda i neće. Neću da savetujem mlade ljude da žure ako im je lepo da se šetaju, neću ni ja da navaljujem, ali vreme je za nešto konkretno kada sam ja u pitanju.

Još iz kategorije