On je novi dečko Rade Manojlović: Ima brak iza sebe i dvoje dece, a evo šta pevačica kaže o vezi

04.03.2024

11:30

By

Dečko Rade Manojlović

Bojan Vuković

Rada Manojlović

Dečko Rade Manojlović i dalje je glavna tema

Pevačica Rada Manojlović već duži period intrigira javnost kada je njen privatan život u pitanju. Ona nikako ne pominje svog novog partnera, a svima je prosto nemoguće da se od raskida sa Harisom u njenom ljubavnom životu ama baš ništa ne dešava. Ipak, kako smo pisali, Rada je nedavno uhvaćena sa nepoznatim mušakrcem, a sada je otkriveno i ko je zapravo dečko Rade Manojlović.

Dečko Rade Manojlović navodno ima brak iza sebe i dvoje dece

Iako je bliskost sa muškarecm sa kojim je Radu uhvatila ekipa emisije Paparaco lov očigledna, Rada nije želela da potvrdi da se radi o novom dečku.

Pročitajte i: Dom Zlate Petrović zavijen u crno: Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

Vlada je moj mnogo dobar prijatelj prvenstveno, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali i nemam vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju i uskoro će sve biti objavljeno tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena niti planova – rekla je Rada Manojlović za „Scandal“.

Dečko Rade Manojlović

Rada Manojlovićprintscreen paparaco lov

Ipak, kako navodi izvor za domaće medije, dotični Vlada ima brak iza sebe i dvoje dece.

– Vlada je Radinih godina i iza sebe ima brak i decu. Kada je počeo da radi sa Radim uveliko je bio razveden i iz tog braka koji se neslavno završio ima dvoje dece. On je iz Beograda i važi za jako poštenog i normalnog momka – ispričao je izvor i dodao:


Dečko Rade Manojlović

Rada Manojlovićprintscreen paparaco lov

– Prema deci koju ima iz prvog braka je odličan otac i svaki svoj slobodan trenutak koristi da se posveti njima. Inače u gradu ga mnogi znaju i priče koje o njemu kruže su da je potpuno ispravan, odličan i veran prijatelj. I osoba na koju možeš da se osloniš u svakom trenutku.

Pročitajte i: Nije imala ništa: Radi Manojlović su oni pomogli na početku karijere – Kupili smo joj sve i garderobu i obuću

Ono što je jako bitno to je da je ispao i više nego korektan u slučaju Rade Manojlović. Kada su počeli da rade on joj je na svaki mogući način pomogao da je više ne potkradaju njeni bivši saradnici. Takođe na svakom putovanju na koje ide sa njom ponaša se zaštitnički I prema njoj, ali i prema njenoj rođenoj sestri Maji koja je kasnije preuzela ulogu menadžera i onog ko zakazuje nastupe. Iako radi za nju, Radmila se nikada prema njemu nije postavila kao poslodavac već kao prijatelj, piše Scandal u novom broju.

IZVOR: Scandal

SLIKE: Bojan Vuković, paparaco lov

Još iz kategorije