Nije imala ništa: Radi Manojlović su oni pomogli na početku karijere – Kupili smo joj sve i garderobu i obuću

13.02.2024

19:00

By

Saša Popović pomogao Radi Manojlović

printscreen blic tv

Rada Manojlović

Saša Popović pomogao je Radi Manojlović, posle toga mu se zahvaljivala

Saša Popović poznat je po tome što je iznedrio mnoge zvezde, a jedna od njih je i Rada Manojlović. Rada Manojlović je kao što je poznato bila u takmičenju „Zvezde Granda“ pre više od decenije, a Popović je jednom prilikom otkrio kako je počela. Inače, Saša Popović pomogao je Radi Manojlović mnogo na početku karijere.

Saša Popović pomogao je Radi Manojlović na početku karijere kada nije imala ništa

Kako je ranije Popović ispričao, on i njegova supruga Suzana Jovanović pomogli su Radi na početku njene karijere. Ona je čak bila i u njihovoj kući nakon takmičenja, a kupili su joj i mnogo garderobe.

Saša Popović je pomogao Radi Manojlović

Rada ManojlovićB. VUKOVIĆ

– Posle finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo ono sve je obukla, Rada tada ništa nije imala. Ali Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla – otkrio je Saša Popović ranije za „Skandal“.

PROČITAJTE I: Ovo je najskuplja kuća na estradi: Folkerka živi u vili vrednoj 3,8 miliona FOTO

Saša Popović pomogao je Radi Manojlović ali ona nije jedina pevačica kojoj je Grand izašao u susret za mnogo što šta. Ipak, za razliku od nje, koja je kako je istakao sam Popović umela da se zahvali ima i onih koji danas ne umeju da mu se jave o čemu je takođe jednom prlikom pričao.

Saša Popović je pomogao Radi Manojlović

Suzana Jovanovi i Saša PopovićAta images


– Zvezde Granda, to vam je čudo, to moram da vam kaže, veruj mi. Kada dođem, kada radim audiciju i kada se pojave prvi put, a to smo imali prilike da vidimo milion puta na televiziji, prvi put kada su došli ko zna iz kojih mesta, sela i tako dalje, dosta njih je došlo i iz siromašnih porodica i onda, ja ga kastingujem za „Zvezde Granda“, on prođe prvo kolo, prođe drugo, trese se: „Jao direktore, da l’ ću ovo, da l’ ću ono“ i dođe do finala, prođe dobije pesmu  kaže Popović koji je bio uvek ponosan na svoje takmičare ali koji očigledno nisu umeli to da cene.

PROČITAJTE I: Popović u strahu za Suzanu, odbija da ide kod doktora: Teški dani pred njima

– Op vidi ga, već je postao sad popularan počeo da zarađuje, je l’ tako, posle godinu dve dana, više se ne javlja ni na telefon, posle se uzvezde, više ne možeš sa njim ni da pričaš – istakao je jednom prilikom Popović u emisiji „Balkanskom ulicom“ i dodao da je skoro svaki drugi pevač upravo takav.

Još iz kategorije