Rada Manojlović željno iščekuje bebu, progovorila o ulozi majke, a o njemu ne sme da zucne

05.02.2024

11:30

By

Rada Manojlović o bebi

Bojan Vuković

Rada Manojlović

Rada Manojlović o bebi i planovima

Pevačica Rada Manojlović pre samo nekoliko dana otkrila je da bi volela da se uskoro zaljubi i stane na ludi kamen. Sada je otkrila i da bi volela da se ostvari u ulozi majke pa je tako progovorila Rada Manojlović o bebi koju bi volela uskoro da dobije.

Rada Manojlović o bebi koju bi želela da dobije u skorije vreme

Rada Manojlović ne krije da joj je ljubav veoma važna ali i da na emotivnom planu nije imala baš mnogo sreće.

– Nedostaje mi ljubav, ali ja nisam dobra po sebe kad se zaljubim. Umem baš da se zatreskam. Sada sam fokusirana na album. Moram da ga izdam, pa onda mogu da se zaljubljujem. Propatila sam mnogo zbog ljubavi. Nisam imala sreće! Bude mi krivo kada vidim koleginice koje balansiraju uspešno i karijere i ljubav. Sada sam u nekim godinama kad mislim da bi posle ovog albuma moralao da se desi nešto konkretno – istakla je Rada u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Rada Manojlović o bebi

Rada Manojlović

– Znaš, kada uveče legneš sam ne zagrliš pesme… publiku… nemaš koga! Što se tiče bebe, deteta… može! Želela bih da se ostvarim kao majka – istakla je Rada i dodala:

PROČITAJTE I: Rada Manojlović se udaje, konačno sve priznala: Mnogo ga volim

– Ja bih da više ne pada, ako je moguće! Način nan koji sam volela je uvek bilo žestoko. Od sebe sam uvek davama maksimum. Ne kajem se ni za šta! Isto bih radila i sada! Ja mislim da bi mi bilo dosadno da je sve idealno. Mislim da je moglo da prođe bez nekih stresova. Nikada nisam imala sreće da naiđem na pravog muškarca!


Rada Manojlović o bebi

Rada Manojlović i Milan StankovićBojan Vuković, Dragan Gajić

Pevačica se onda osvrnula i na odnos sa Milanom Stankovićem o kojem mediji konstantno bruje.

– Milan mi je rekao da više ne smem da zucnem o njemu! Rekao mi je da ja nisam njegov drveni advokat. Tu je on. Ne smem ništa više da pričam o tome – istakla je pevačica u pomenutoj emisiji.

Još iz kategorije