Pantera ucenio Maju Marinković zbog svingeraja: Nastao opšti haos u Šimanovcima

03.05.2024

10:07

By

Maja sumnja u Panteru

Bojan Vuković

Maja Marinković

Veza Maje i Stanislava sve je ozbiljnija

Veza Maje i Stanislava izaziva sve više reakcija kako u Srbiji, tako i u susednoj Hrvatskoj. Naime, mnogobrojni fanovi MMA borca koji je ušao u „Elitu“ digli su se od momenta kada je Stanislav Krofak uplovio u vezu sa Majom Marinković.

Veza Maje i Stanislava našla se na prvom testu

Iako su mnogi očekivali da će se Krofak pomiriti sa Mionom koja ga je prevarila sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, on je ipak postao nova veza Maje Marinković, koja se sada našla na prvom testu, a evo i zašto.

Veza Maje i Stanislava

Veza Maje i Stanislava traje sada već mesec dana, a našla se i na prvom testu, i to sve zbog svingeraja i klubova tog tipa u koje je Krofak nekad išao. Naime, njegovi odlasci u te klubove izazvali su reakcije u Zagrebu i regionu, a on je sada povodom istih uslovio Maju i šokirao sve ukućane.

Pročitajte i – Jovana Jeremić podnela tužbu protiv pevačice – Neka na sudu to dokaže

– On je pokrenuo priču o svingeraju, mislim da je shvatio da će ga narod pamtiti po tome. Ja sam mu skrenuo pažnju da ne radi to i ne priča. Zbog toga sam dobio da me vuče za uši, njihova veza i njihove priče su o svingeraju – rekao je Uroš koji inače jedva čeka da počne novi rijaliti Željka Mitrovića.

Pročitajte i – Prizor koji topi i najtvrđa srca – Marija Šerifović objavila fotku sina, evo šta mu je poručila

– Što se tiče ovih stvari, to su svinger klubovi i to je zastupljeno u celom svetu. Što se tiče njihovog odnosa, ne želim da se mešam – rekao je Janjuš, a Maja je ispala kriva jer se šalila da će ona i njen novi dečko otvoriti jedan takav klub u Beogradu, zbog čega je i nastao haos.


– Stanislav je govorio da nikad nije postavljao ultimatume, pa sad postavlja Maji – rekao je Nenad Aleksić Ša o vezi Maje i Stanislava.

– Ma ja sam rekao lepo da ne želim da mi se to spominje – rekao je Stanislav Krofak koji je očito shvatio da mu se ruši reputacija zbog se*sualnih fantazija koje ima.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije