Šuškalo se da je u pitanju drugi muškarac – Detalji razvoda Meline i Harisa koji je napustio ovu kuću vrednu milione FOTO

26.01.2024

10:15

By

Harisova deca

B.V.

Melina i Haris Džinović

Razvod Meline i Harisa je glavna tema

Melina i Haris Džinović se razvode. Stavili su tačku na brak dug dve decenije, a sada isplivavaju priče ko je navodno kriv za razvod Meline i Harisa.

Razvod Meline i Harisa zapravo nije došao odjednom

Kako navode oni koji dobro poznaju par razvod Meline i Harisa nije došao kao grom iz vedra neba. Naime, par je od trenutka kada su se uselili u novu kuću pokušavao da izgladi odnose.

– Haris i Melina su dugo, skoro tri godine gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i eto čim su se uselili, počeli su loši odnosi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladneli odnosi – tvrdi izvor blizak estradnom paru.

– Navodno je sve puklo kad su se uselili. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac – dodaje izvor za Grand.

Razvod Melina i Harisa

Kako dalje izvor navodi, pre mesec dana Melina Džinović i Haris Džinović su pokušali da izglade odnose i organizovali proslavu u njihovom domu, ali su ubrzo nakon toga rešili i da se raziđu.


– Melina je organizovala veliko slavlje, sve je bilo u redu, ali je ubrzo posle toga u estradnim krugovima počelo da se priča da su se ipak Haris i ona razišli – zaključio je izvor.

Kako su mediji naveli Haris se iselio iz vile na Senjaku koja je prema ranijim pisanjima vredna oko dva miliona evra.

Razvod Meline i Harisa

Fotografije iz vile u kojoj je uživala, do skoro skladna porodica, najčešće je pokazivala na društvenim mrežama Đina, ćerka koju su pored sina Kana Haris i Melina dobili u braku.

Razvod Meline i Harisa

Na fotografijama se jasno može videti koliko je sve uređeno sa stilom i kako su mislili na svaki detalj prilikom gradnje i uređenja doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Od prvog trenutka kada se saznalo da poznati pevač zida kuću znalo se da će to biti velelepno jer je želo da za svoju porodicu obezbedi samo najbolje jer kao što je i sam pominjao u intervjuima on je taj koji voli da je uvek sve pod konac.

Podsetimo, Melina i Haris su zajedno od 2002., godine, a 2014. su izgovorili sudbonosno da na luksuznoj jahti usidrenoj u blizi i Dubrovnika.

Još iz kategorije