Matora zbog Anite polomila sve u bolnici, doktori preduzeli hitne mere

14.10.2023

14:00

By

Izgled Jovane Tomić Matore

Bojan Vuković

Brak Matore i Anite ne prestaje da izaziva pažnju javnosti

Matora je sedam dana provela u bolnici zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, ali je tamo doživela nervni slom kada su objavljene poruke koje dokazuju da je Anita varala sa drugom
devojkom.

Jovana nije htela da veruje u te priče sve dok nije svojim očima videla dokaze, a još joj je gore bilo jer je sa tom devojkom upravo ona upoznala Anitu.

Pročitajte: Porodice ostale u šoku- Anita i Matora odabrale ime za dete, ovo su detalji FOTO

Brak Matore i Anite

Kako saznajemo, Matoroj se slošilo i u nervnom rastrojstvu razbila je laptop i bacila infuziju koja je stajala pored njenog kreveta.

– Svi su se trudili da do Matore ne dođe nijedna informacija iz spoljnog sveta! Međutim, insistirala je da joj se donese laptop u bolnicu jer želi da ubije vreme dok leži, a i da vidi šta se dešava sa Anitom u rijalitiju dok ona nije tu. Onda je kao grom iz vedra neba stigla informacija o Anitinoj prevari i prepiske kao dokaz. Matora je poludela, vikala je, tražila da se odmah vrati u rijaliti, zvala je brata i rekla da hoće razvod po hitnom postupku. Na kraju je uzela onaj laptop i udarila ga o zid, razbio se skroz. Ona kada uđe u Elitu biće haos, jadna Anita, ona će da je urniše tamo, nije ni svesna šta je čeka. Zato je sada mnogo nervozna, možda se i plaši da će Matora da sazna šta je radila napolju, nije ona baš toliko uznemirena jer je Matoroj loše. Zna šta je radila, i neka se naoruža strpljenjem jer će ova kad se vrati stvarno da je uništi- kaže nam izvor blizak produkciji.

Još iz kategorije