Isplivala istina o Kačavendi i Samiru: Jedva sam se kontrolisao, zavela me je

28.05.2024

14:30

By

Veza Milene i Samira

ATA IMAGES

Milena Kačavenda

Veza Samira i Milene Kačavende mesecima je bila enigma

Samir Ramović je u nedelju napustio rijaliti „Elita“, a čim je stao pred kamere van Bele kuće, progovorio je o temi veza Samira i Milene. Naime, svi znaju da je bio slab na Milenu Kačavendu, čuvenu rijaliti kumu koja je postala poznata kao podrška Ani Ćurčić tokom prošle sezone rijalitija.

Veza Samira i Milene Kačavende ostaće jaka i nakon rijalitija

Kako je Samir sam priznao, nije mogao da veruje da će mu se bilo koja žena dopasti u rijalitiju, a onda ga je strefio šok kada je upoznao čuvenu kumu iako suštinski veza Milene i Samira nikada nije definisana, niti je ona htela da prizna ni da li joj laskaju njegovi komplimenti iako je on u startu priznao emocije prema Kačavendi.

Veza Milene i Samira

Milena KačavendaATA IMAGES

– To je sve počelo lepo i spontano, a na kraju nismo ostali u dobrim odnosima. Ipak se lepo pozdravila sa mnom. Sa njene strane je svakako bilo emocija, a moje su bile toliko jake da povremeno nisam mogao da ih kontrolišem. Zbog toga sam pokleknuo nekoliko puta. Imao sam predrasudu, pre ulaska, da ne može nijedna žena da mi se dopadne tamo, ali onda se desilo to sa njom – započeo je Samir koji je bio uz kumu i kada je preminula majka Milene Kačavende.

Veza Milene i Samira

– Privukla me je kada mi je, u toj našoj blizini, pokazala svoju drugu stranu koja se razlikuje od one koju predstavlja svima. Ima i toga da je njoj prijalo da ostane „u priči“ nakon što je iscrpela sve teme za Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića, ali je želela da sve to ostane u nekom normalnom domenu – iskren je bivši rijaliti takmičar govoreći o temi veza Milene i Samira.


Pročitajte i – Tajna veza Milene Kačavende ostaviće sve bez teksta – Pojavila se istina koju krije lažna kuma

Samir je takođe otkrio i prema kome Marko Janjušević Janjuš gaji emocije, budući da se pričalo da je upravo Milena Kačavenda slaba na njega i da joj se on dopada.

Pročitajte i – Ana bila na sahrani Kačavendine majke – Milena joj se bacila u zagrljaj, jecala joj na ramenu

– Janjuš se stvarno zaljubio u Aneli. Pre dva meseca je počeo da sumnja u njene emocije, ali i ja sam promenio stav zbog nekih situacija koje su se događale. Oni prolaze kroz teške periode oboje, ona zbog Asmina, a on zbog brata.

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije