Miljana Kulić konačno otkrila da li je trudna: Bog me je pogledao

11.01.2024

10:00

By

Ljubav Miljane Ki

Trudnoća Miljane Kulić ne prestaje da se komentariše

Miljana Kulić sumnjala je da je trudna sa Lazarom Čolić Zolom, međutim ispostavilo se da zapravo nije u drugom stanju.

Trudnoća Miljane Kulić izazvala lavinu komentara

– Bog me je ponovo pogledao, i hvala mu na tome. Video je šta se radi sa mnom, pa ja stao uz mene, i srećna sam što nisam trudna dobila sam ciklus. Dobro je sve, hvala Bogu – rekla je Miljana, pa nastavila:

Zolina svadba

– Jesam srećna, vidi se da nije bilo iskreno, dao bi Bog da je iskreno bilo, ali ovo je znak da nije – rekla je Miona.

Podsetimo, Miljanina majka, Marija Kulić, oglasila se kada je i njena ćerka sumnjala da je trudna sa diskvalifikovanim Zolom.

–  Mislim i volela bih da dobije. Monstrum pravio dete zbog rijalitija, a ona govedo jedno žensko sve mu veruje. Pogledaće je Bog ovog puta zbog njene gluposti. Još joj ja kažem ne možeš da ideš tamo gde su ti bivši momci bez spirale.


Pročitajte: Isplivalo sve u javnost- Ona čuva malog Željka dok je Miljana Kulić u rijalitiju

Miljana Kulić izvedena iz Elite

– Otkud znam da li će, kada i sa kim da se pomiri. To se kod nje ne zna, a ona, ma ni slučajno, ne treba mi spirala jer prvo necu ni sa kim da se mirim posle svega sto su uradili i izgovorili, a drugo u ovoj sezoni necu da imam odnose ni slučajno jer Željko do godine kreće u predškolsko. Nema šanse. I ja joj poverujem jer je stvarno bilo mnogo gadosti sa njihove strane, skraćenog balvana. I eto njeno obećanje, ludom radovanje – rekla je Marija Kulić za domaće medije.

Još iz kategorije