Miljana i Zola pobegli iz Elite: Isplivao dokaz, čeka se saopštenje produkcije

04.01.2024

11:00

By

Odnos Miljane i Zole

Bojan Vuković

Miljana i Zola pobegli iz Elite

Na društvenim mrežama i stranicama koje prate rijaliti dešavanja pojavile su se indicije da su učesnici Elite Mijana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno napustili rijaliti.

Miljana i Zola pobegli iz Elite – čeka se saopštenje produkcije

Naime, kako se postavlja pitanje na društvenim mrežama, novo-stari par je pobegao, a ove spekulacije se šire i zbog fotografija sa imanja gde ih nema.

Miljana i Zola pobegli iz Elite

Zvanična potvrda još uvek nije stigla ostavljajući sve učesnike u neizvesnosti. Čak ni Marija Kulić, Miljanina majka, nije se oglasila povodom ovih glasina.

– Nego, je l’ bilo kakvo pismo jutros da su Miljana i Zola na poštedi ili su napustili rijaliti, s obzirom na to da ih od sinoć nakon što nisu ispoštovani za alkohol nema nigde u kadru – glasila je poruka koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, bacajući sve u rebus.

Miljana je poznata između ostalog i po svom turbulentnom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom. Sada je u Eliti otkrila da u 2024. godini priželjkuje  i venčanje.


Kako je istakla, to joj je trenutno najveća želja.

– Znam šta želim, moja najveća želja bi bila da uđem u brak sa Lazarom Čolićem Zolom i da dobijem još jedno dete sa njim – istakla je u rijalitiju Miljana.

Malo potom se obratila majci, koju bi volela da vidi za vikend.

– Imam još jednu želju, da dođe moja mama za doček Nove godine i da nam podeli poklone u ulozi Deda Mrazice – jasna je bila Miksi.

Pročitajte: Miljana i Zola staju na ludi kamen- Otkriveni detalji svadbe, Marija učestvuje u organizaciji

Miljana i Zola pobegli iz Elite

Podsećanja radi, Miljana je u rijalitiju juče plakala zbog Zole.

– Plačem što si mi rekao da me nikad nisi voleo i da si kupovao mir sa mnom. A kleo si mi se u majku za neke stvari… – govorila je tad.

– Sve što sam se kleo je istina – rekao je bio Zola.

– Moji majka i otac su rak dobili zbog tebe, a ne vidim da tvojoj porodici nešto fali. Ljubav je lepa dok se čeka, ne trebate mi ni ti ni on, za ljubav se ne moli – rekla je Miljana utučeno.

Dok Miljana vodi borbe u rijalitiju, njen sin Željko je u rukama porodice. Njega osim bake i deke paze tetke koje često na društvene mreže objavljuju malog Željka. Osim toga, dete Miljane Kulić ide u vrtić pa dosta vremena provodi sa svojim vršnjacima.

Još iz kategorije