Isplivalo sve u javnost: Ona čuva malog Željka dok je Miljana Kulić u rijalitiju

11.12.2023

13:00

By

Miljana i Zola

Ata images

Miljana Kulić

Dete Miljane Kulić vreme provodi u Nišu

Najpoznatija rijaliti učesnica, Miljana Kulić se trenutno nalazi u Eliti. Za razliku od ranijih sezona, blizu nje nije njen sin Željko.

Dete Miljane Kulić

Dete Miljane Kulić je u sigurnim rukama dok je ona u rijalitiju

Miljana ove sezone u „Eliti“ čini se vodi najžešći rat sa Zolom. Kako on tvrdi, Kulićeva ga ne ostavlja na miru jer on ove sezone nema nameru da obnavlja s njom vezu.

Da sve bude gore po nju koja je inače posesivna, šut-kartu za sva vremena dobila je i od Nenada Macanovića Bebice. Ona se doduše nada pomirenju sa njim, međutim, on za sada ne odstupa od svoje odluke. Dok Kulićeva pravi haos u rijalitiju, njen sin Željko vreme provodi u Nišu.

Miljana Kulić

Njega osim bake i deke paze tetke koje često na društvene mreže objavljuju malog Željka. Osim toga, dete Miljane Kulić ide u vrtić pa dosta vremena provodi sa svojim vršnjacima.


Miljanina sestra, Tijana Kulić čuva sestrića i uživa sa njim. Njima čak ne smeta ni kiša, pa su oboje prikladno obučeni izašli u šetnju.

Dete Miljane Kulić

Podsetimo, iako se zbližio sa ocem Ivanom Marinkovićem, mališan ponovo ne viđa tatu. Kako je za medije objasnila Marija Kulić, Ivan ne zove da pita za dete, a sve to jer je u svađi s Miljanom. Ona pak smatra da to nije razlog da se ne javlja i ne vidi zbog čega izbegava nju i njenog supruga Sinišu.

Još iz kategorije