Miljana i Zola staju na ludi kamen: Otkriveni detalji svadbe, Marija učestvuje u organizaciji

28.12.2023

10:00

By

Odnos Miljane i Zole

ata

Svadba Miljane i Zole izazvala lavinu komentara

Učesnica rijalitija Miljana Kulić je poznata između ostalog i po svom turbulentnom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom. Sada je u Eliti otkrila da u 2024. godini priželjkuje  i venčanje.

Svadba Miljane i Zole je najavljena u rijalitiju

Kako je istakla, to joj je trenutno najveća želja.

– Znam šta želim, moja najveća želja bi bila da uđem u brak sa Lazarom Čolićem Zolom i da dobijem još jedno dete sa njim – istakla je u rijalitiju Miljana.

Svadba Miljane i Zole

Malo potom se obratila majci, koju bi volela da vidi za vikend.

– Imam još jednu želju, da dođe moja mama za doček Nove godine i da nam podeli poklone u ulozi Deda Mrazice – jasna je bila Miksi.


Podsećanja radi, Miljana je u rijalitiju juče plakala zbog Zole.

– Plačem što si mi rekao da me nikad nisi voleo i da si kupovao mir sa mnom. A kleo si mi se u majku za neke stvari… – govorila je tad.

– Sve što sam se kleo je istina – rekao je bio Zola.

Svadba Miljane i Zole

– Moji majka i otac su rak dobili zbog tebe, a ne vidim da tvojoj porodici nešto fali. Ljubav je lepa dok se čeka, ne trebate mi ni ti ni on, za ljubav se ne moli – rekla je Miljana utučeno.

Dok Miljana vodi borbe u rijalitiju, njen sin Željko je u rukama porodice. Njega osim bake i deke paze tetke koje često na društvene mreže objavljuju malog Željka. Osim toga, dete Miljane Kulić ide u vrtić pa dosta vremena provodi sa svojim vršnjacima.

Pročitajte: Zola sve priznao- Miljana ide u zatvor, i Bebicu stiže strašna kazna FOTO

Svadba Miljane i Zole

Iako se zbližio sa ocem Ivanom Marinkovićem, mališan ponovo ne viđa tatu. Kako je za medije objasnila Marija Kulić, Ivan ne zove da pita za dete, a sve to jer je u svađi s Miljanom. Ona pak smatra da to nije razlog da se ne javlja i ne vidi zbog čega izbegava nju i njenog supruga Sinišu.

Još iz kategorije