Car organizovao iznenađenje za Aleks: Poznato i kada će biti svadba

04.04.2024

17:04

By

Svadba Aleksandre i Filipa

Svadba Aleksandre i Filipa će se uskoro održati

Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro će postati roditelji, a bivša rijaliti pobednica porodiće se u Beogradu.

Filip i Aleksandra su  pre nekoliko meseci su raskinuli veridbu, a kako saznajemo, Car planira da ponovo zaprosi Nikolićevu.

Svadba Aleksandre i Filipa će se uskoro održati, isplivali detalji u javnost

Aleksandra i Filip su na korak do pomirenja. Iako je jako povređena zbog njegovog ponašanja prema njoj, Aleks stvarno vidi da se Filip promenio, čuju se svaki dan i upućen je u sve vezano za njihovu ćerkicu – rekao  je izvor na početku razgovora i otkrio da Filip namerava da ponovo zaprosi Aleksandru.

Alek i Car imaju tajni plan

– Filipu je mnogo žao što Aleksandra nije kod njega u Hrvatskoj. Želeo je da se ona tamo porodi i da žive kao porodica na okupu. Sada je spreman na sve kako bi ispravio odnos sa njom i bio prisutan u životu njihove ćerke.

Pročitajte: Može da živi pet dana- Milan Milošević otkrio kolika mu je plata na Pinku

– On će najpre doći u Beograd kada se Aleks bude porodila i planira da ostane neko vreme uz nju kako bi joj pružio svu pomoć i podršku oko bebe. Takođe, namera mu je da je ponovo zaprosi nakon što ona izađe iz porodilišta – rekao nam je sagovornik, i otkrio detalje.


Fotografija Aleksandre Nikolić

– Pripremiće joj romantično iznenađenje, a ukoliko sve bude po planu i Aleksandra prista da se uda za njega, on namerava da oni i njihova beba žive zajedno.

Pročitajte: Ovo su svi čekali- Filip Car otkrio da li će beba nositi njegovo prezime, progovorio o svim detaljima

– Najviše bi voleo da to bude kod njega, u Hrvatskoj. Sa svadbom ne žuri, najbitnije mu je da beba bude zdrava, pa će se verovatno venčati kada bude i krštenje deteta naredne godine – zaključio je izvor za „Blic“.

Još iz kategorije