Otkrivamo: Aleks i Car imaju tajni plan, moraju da urade ovo zbog bebe, njena majka će poludeti kada sazna

02.03.2024

18:00

By

Ljubav Aleksandre i Filipa

Bojan Vuković

Aleks i Car imaju tajni plan

Aleksandra Nikolić u aprilu treba da se porodi, a kako saznajemo sa Filipom Carem je sve vreme u kontaktu i on će za nekoliko dana doći u Beograd kako bi popričao sa njom i kako bi se dogovorili oko svega. Car od kada je napustio rijaliti nije dolazio u Srbiju iz Hrvatske, a sada će u strogoj tajnosti da poseti trudnu Aleks. Aleks i Car imaju tajni plan, za kji ne zna njena majka.

Aleks i Car imaju tajni plan, njena majka će poludeti kada čuje

– Aleksandra je popustila i sada se redovno čuje sa Carem, ne znam da li će da se pomire u tom emotivnom smislu, ali oboje žele da beba ima i oca i majku i da oni funkcionišu kako treb azbog deteta. Pošto je u podmukloj trudnoći, Aleks mora da se odmara, ne sme da putuje, zato se sa Filipom dogovorila da on dođe u Srbiju i da sednu i o svemu razgovaraju na jedan civilizovan način – kaže za Star izvor dobro upućen u celu situaciju.

Alek i Car imaju tajni plan

Aleksandra NIkolić i Filip CarB.V.

– Ona jeste za to da devojčicu Car prizna i da joj svoje prezime, ali o tako važnim temama ne želi da razgovaraju telefonskim putem. Filip joj je rekao da uskoro dolazi i da će ad se vide i da pričaju. On ne želi da se zna da će biti u Srbiji i zamolio je Aleks da nikome ne govori da on dolazi. Mislim da će sa njim krenuti za Beograd i njegov najbolji drug i da će biti tu samo dva dana – kaže nam izvor blizak Aleksandri i dodaje:

Pročitajte i: Došao je kraj: Ljuba Aličić se povlači sa estrade, ovo je glavni razlog

 

– Koliko sam upućen, Aleksandra će pitati Filipa da bude tu u aprilu kada se bude porađala, ali to sve kada se vide, tada će da dogovore detalje. Ne verujem da će da se pomire sada, ali ko zna, kada beba dođe na svet možda ih zbliži opet, pa budu porodica kako su i maštali.


Kako dodaje, njena mama Slovenka još uvek ne zna da će Car doći u Beograd kako bi razgovarao sa Aleks, jer ona ne podržava da se njih dvoje pomire nakon svega.

IZVOR: Star

SLIKE: Star

Još iz kategorije