Sramota: Miljana Kulić u uživo programu podigla haljinu i zgrozila – Ovo je majka maloletnog deteta FOTO

23.01.2024

10:15

By

Oženio se Mišel Gvozdenović

B.V.

Miljana Kulić

Miljana Kulić podigla haljinu i zgrozila

Rijaliti učesnica Miljana Kulić mnogo puta do sada je imala ispade, ali ovoga puta je stvarno preterala. Naime, u uživo programu je Miljana Kulić podigla haljinu i zgrozila sve potezom koji je napravila. Društvene mreže bukte zbog ovog njenog poteza koji je malo je reći sraman.

Miljana Kulić podigla haljinu i zgrozila svojim neprikladnim ponašanjem

Miljana Kulić potpuno se pogubila pogotovo od kada u rijalitiju nije njen po svemu sudeći bivši dečko Lazar Čolić Zola. Ona kao da je željna da stalno bude u centru pažnje pa je sada uradila nešto čime je mislila da će fascinirati a zapravo je zgrozila publiku rijalitija.

Miljana Kulić podigla haljinu i zgrozila naciju

U jednom trenutku tokom uživo programa Miljana Kulić je podigla haljinu i zgrozila sve pokazavši stvarno previše.

Na društvenim mrežama ovaj njen postupak su svi osudili a komentari tipa: „Da li je ona normalna?“, „Majka Marija mora da je ponosna na svoju lutkicu“, „Ljudi, ovo je majka maloletnog deteta“, „Užas, nemam komentar“, samo se nižu ispod objava na kojima je rijaliti zadrugarka u donjem vešu.

Miljana Kulić podigla haljinu i zgrozila naciju


Miljana Kulić ne prestaje sa šokantnim izdanjima, nedavno je pravi šok servirala i svojoj majci Mariji kada je obavestila javnost da sumnja da je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom.

PROČITAJTE I: Dečak ispašta zbog njih: Mali Željko Kulić sam na snegu, roditelji ga ostavili zbog rijalitija

 

Marija Kulić tada nije imala reči hvale za svoju ćerku , baš naprotiv, a šta li će tek reći na ovaj Miljanin potez ostaje da vidimo.

Inače Marija je više puta tokom ove sezone rijalitija Elita na svom Instagramu pisala, a po medijima iznosila loše mišljene o svojoj ćerki.

– Ona je govedo jedno žensko sve mu veruje. Pogledaće je Bog ovog puta zbog njene gluposti. Još joj ja kažem ne možeš da ideš tamo gde su ti bivši momci bez spirale. Otkud znam da li će, kada i sa kim da se pomiri – rekla je nedavno Marija i dodala:

– To se kod nje ne zna, a ona, ma ni slučajno, ne treba mi spirala jer prvo necu ni sa kim da se mirim posle svega sto su uradili i izgovorili, a drugo u ovoj sezoni necu da imam s*ksualne odnose ni slučajno jer Željko do godine kreće u predškolsko. Nema šanse. I ja joj poverujem jer je stvarno bilo mnogo gadosti sa njihove strane, skraćenog balvana. I eto njeno obećanje, ludom radovanje.

Još iz kategorije