Dečak ispašta zbog njih: Mali Željko Kulić sam na snegu, roditelji ga ostavili zbog rijalitija

22.01.2024

19:01

By

Željko Kulić sam na snegu

Željko Kulić sam na snegu

Dok je Miljana Kulić u rijalitiju “Elita”, gde joj se nedavno pridružio i otac njenog deteta Ivan Marinković, sa svojom drugom suprugom Jelenom i njihovim psom Bekom, njihov maloletni sin Željko je u Nišu.

Željko Kulić sam na snegu, dok su mu roditelji u rijalitiju

Naime, Željko sve vreme dok su mu roditelji pred kamerama, boravi u porodičnoj kući Kulića, a Miljanina majka Marija se stara o njemu. Baka Marija, koja se ne odvaja od unuka, objavila je fotografiju iz dvorišta na kojoj se vidi kako dečak uživa na snegu.

Željko Kulić sam na snegu

Dečak je pod punom zimskom opremom, sa kapom, rukavicama i toplom jaknom, izašao na sneg i u potpunosti mogao da uživa u zimskim čarolijama.

Pored bake, sa njim dosta vremena provodi i Miljanina sestra, odnosno, Željkova tetka, Tijana Kulić. Ona je podelila sliku na kojoj joj maleni sestrić drema u naručju.

– Od petka do petka, beskrajno me voli moja divna tetka – napisala je Tijana prigodne stihove pesme uz ovu emotivnu objavu sa Željkom.


Željko Kulić sam na snegu

Podsećanja radi, nedavno je u Beloj kući usledio pravi haos nakon što su Zola i Miljana napustili Elitu. Ona se vratila, ali je nakon toga sumnjala da je u drugom stanju.

– Bog me je ponovo pogledao, i hvala mu na tome. Video je šta se radi sa mnom, pa ja stao uz mene, i srećna sam što nisam trudna dobila sam ciklus. Dobro je sve, hvala Bogu – rekla je Miljana, pa nastavila:

Jesam srećna, vidi se da nije bilo iskreno, dao bi Bog da je iskreno bilo, ali ovo je znak da nije – rekla je Miona.

Pročitajte: Miljana Kulić ide na još jednu operaciju- Stala na vagu pa sve šokirala kilogramima

Željko Kulić sam na snegu

Podsetimo, Miljanina majka, Marija Kulić, oglasila se kada je i njena ćerka sumnjala da je trudna sa diskvalifikovanim Zolom.

–  Mislim i volela bih da dobije. Monstrum pravio dete zbog rijalitija, a ona govedo jedno žensko sve mu veruje. Pogledaće je Bog ovog puta zbog njene gluposti. Još joj ja kažem ne možeš da ideš tamo gde su ti bivši momci bez spirale- kazala je Marija.

 

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije