Voditelj Elite otkrio šta se dešavalo nakon saznanja o smrti Janjuševog brata: Njih je odmah pozvao

27.12.2023

10:00

By

Janjuš i Aneli

Bojan Vuković

Smrt Janjuševog brata je potresla sve

Tragična vest o smrti Janjuševog brata Mihaila je potresla sve. Kada je primio vest o smrti brata, Janjušević se nalazio u rijalitiju nakon čega je odmah izveden.

Smrt Janjuševog brata ne prestaje da se komentariše

Voditelj rijaliti programa „Elita“, Darko Tanasijević govorio je o tragediji koja je zadesila porodicu Janjušević.

Smrt Janjuševog brata

– U tom trenutku, to je bila neproverena informacija. Nadao sam se da to nema veze sa istinom, ali uzalud. Počeo sam da se tresem jer sam doživeo stres, u pitanju su situacije gde čovek ne može da ostane imun, bez obzira na to što je to poslovna informacija i što ne bi trebalo da unosim emocije u posao. Međutim, ovde je to bilo nemoguće. Zvao sam i Janjuševu bivšu ženu Enu, kao i njegovog srednjeg brata Borisa – izjavio je Darko na samom početku.

Pročitajte: Janjuš pisao Karleuši- Pevačica besna zbog smrti njegovog brata, otkrila čudne stvari

Smrt Janjuševog brata

Tanasijević se potom čuo sa Janjušem, koji je u međuvremenu izveden iz „Bele kuće“.


– Izjavio sam mu saučešče i nakon toga smo razmenili još nekoliko poruka. Nije bilo ništa poslovno, čuli smo se prijateljski, napisao sam mu reči utehe i podrške, mada ništa nije dovoljno jako da ga uteši u ovom trenutku – rekao je Tanasijević i dodao:

– Janjuš je neko koga poznajem sedam godina, u „Zadruzi“ i „Eliti“ smo prolazili kroz lepe, ali i ružne trenutke. Mihaila nisam lično poznavao, a ovo je zaista velika tragedija, posle koje u životima njegove porodice ništa neće biti isto – otkrio je Darko za „24sedam“.

Smrt Janjuševog brata

Podsetimo, Janjušev mlađi brat, Mihailo, biće sahranjen danas u rodnom Prijepolju na groblju „Dvorine“. Porodica će saučešće primati u porodičnoj kući na Kolovratu. Povorka kreće ispred porodične kuće u 12:00 sati.

Još iz kategorije