Janjuš se ponovo oglasio i pomenuo roditelje: Sloba Radanović mu pružio podršku, ove reči srce slamaju

26.12.2023

13:12

By

Janjuš predosetio smrt brata

B. VUKOVIĆ

Marko Janjušević Janjuš

Tužna poruka Slobe Radanovića upućena Janjušu

Sve je potresla vest da je Marko Janjušević Janjuš doživeo ogromnu tragediju nakon što mu je preminuo mlađi brat Mihailo. Rijaliti učesnik je odmah izveden iz Zadruge, a tužnom porukom se obratio i na Instagram nalogu.

Tužna poruka Slobe Radanovića rastužila sve

– Da smo se barem zagrlili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo puno torbu slatkiša kad si me najviše voleo od svih ,kad si u dubku prvi put rekao mama ,tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj.. Kako si samo bio nemiran svi te grdili, a ja se radovao..Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa šeširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem, kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor, a svaki je bio tačan.. Kako da kažem nekome da sam te najviše voleo..

Pročitajte: Slomljen od bola, Janjuš se oglasio nakon bratove smrti- Kako mili moj da ovo preživimo?

Tužna poruka Slobe Radanovića

Kako da kažem da kad sam te vodio u zoološki vrt imao si šest godina, a ja 16 .. Kako mili moj da ovo preživimo? Kako da ti kažem da me duša boli ,kako da kažem koliko sam mislio na tebe a u duši to čuvao..Kako da zagrlim brata i da znamo da tebe nema… Kako mili moj kad god pošaljem majci neki dinar kažem tebi deo da pošalje da imaš..Kako mili…Kako mili te nisam zagrlio makar poslednji put…Volim te brate dragi – napisao je on.

Mnogi njegovi prijatelji, među kojima su i poznate ličnosti oglasili su se i uputili mu poruku saučešća.


Jedan od njih je i Sloba Radanović, koji je sa Janušem često provodio dane na moru, tokom letnje turneje. On je postavio nekoliko emotikona slomljenog srca, a zatim mu poručio:

– Držite se, brate – napisao je Sloba svom prijatelju Janjušu.

Pročitajte: Loše vesti se nižu- Sloba Radanović ide na hitnu operaciju, telo je ozbiljno ugroženo FOTO
Tata Slobe Radanovića

Marija Mladjen/ATAImagesAta images

Podsetimo, Janjuš je sinoć, 25. decembra, izveden iz „Elite“, kada mu je saopštena tragična informacija.

Još iz kategorije