Njih dvoje su katastrofa, bruka i sramota: Sestra Aneli Ahmić zgrožena zbog novih dešavanja

03.06.2024

17:15

By

Sestra Aneli Ahmić

ATA IMAGES

Sestra Aneli Ahmić razvezala jezik

Nakon žestokog sukoba Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, za medije se odmah oglasila Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić. Kako je Sita istakla, ona već duže vreme sestrinu ljubavnu vezu smatra nesnosnom, a sada je istakla da je bukvalno zgrožena njihovim ponašanjem.

Sestra Aneli Ahmić ljuta i na Aneli i na Janjuša

Naime, sestra Aneli Ahmić više nema razumevanja ni za Aneli jer uporno nastavlja ljubavni odnos sa Janjušem, iako je on konstantno ponižava i vređa, a o njemu tek nema ni jednu jedinu lepu reč da kaže.

Sestra Aneli Ahmić

Aneli i JanjušYouTube/Printskrin

– Što se tiče odnosa njih dvoje, sve je katastrofa. To više ni ne gledam, samo ovako pohvatam od podrške, šta mi napišu – rekla je Sita, sestra Aneli Ahmić, a zatim prokomentarisala Asminove poslednje izjave, u kojima je, osim Aneli, potkačio i njihovu majku Jasminu i pomenuo njene odnose sa muškarcima.

Sestra Aneli Ahmić

Aneli Ahmićprinstcreen TV Pink

– Što se tiče navoda da je moja majka naučila Aneli da iskorišćava muškarce, to je čista glupost. Moja majka je u životu bila jedino sa našim ocem i sa njim je i živela. Nikakve muškarce nije vukla kroz život, a još manje iskorišćavala. Kada nešto mlatiš, treba i da daš dokaz za to. Tako da je to opet čista glupost – rekla je za Pink Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić za koju mnogi veruju da je fan rijalitija Željka Mitrovića.


Pročitajte i – Aneli raskinula sa Janjušem pa donela važnu odluku – Dosta je

Podsetimo, Aneli je imala sumnje da je u drugom stanju, ali se ipak ispostavilo da nije trudna i da joj je ciklus kasnio samo zbog stresa.

Pre nekoliko dana svi mediji objavili su vest da Aneli sumnja da je trudna. Naime, Janjuševa ljubav iz ove sezone rijalitija Aneli Ahmić požalila se na simptome koji ukazuju da je u drugom stanju, pa sada svi bruje o tome da će Janjuš dobiti drugo dete.

Sestra Aneli Ahmić

Podsećanja radi, Aneli se pre nedelju dana suočila sa Asminom Durdžićem sa kojim ima ćerku.

Aneli Ahmić ušla je tada u studio kod Dušice Jakovljević samopouzdano, te je krenula da pruži ruku Asminu, međutim, on je to odbio. Ona ga je odmah optužila da je lažov i prevarant, te počela da ga ispituje o navodima koje je iznosio da je orgijala sa svojom sestrom, da li je koristila blokatore za narkotike.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije