Sanja Grujić otišla na operaciju: Marko sve vreme uz nju, samo jedno je poručila

29.04.2024

20:04

By

Sanja Grujić otišla na operaciju

Sanja Grujić otišla na operaciju, dečko Marko sve vreme uz nju

Bivša učesnica rijalitija, Sanja Grujić, od kada se pojavila u javnosti svojim fizičkim izgledom izaziva komentare mnogih.

Sanja Grujić otišla na operaciju, dečko Marko sve vreme uz nju, ona se oglasila

Naime, kako je i sama uvek isticala najviše negativnih komentara dobijala je zbog urađenih usana, te je sada odlučila da to i koriguje.

– Danas smo došli ovde da izvadim biopolimer iz usana. Najviše negativnih komentara tokom mog učešća u rijalitiju i medijskog pojavljivanja imam na osnovu fizičkog izgleda, odnosno usana. Ne vadim usta zbog toga što mi to selo kaže, jer to me nikada nije zanimalo, jer ti ljudi nemaju ni prednje zube. Smanjujem usne jer trenutno ni sama nisam zadovoljna svojom veličinom i oblikom koji deluje da nije dobro definisano.

Sanja Grujić otišla na operaciju

– Pored toga, vadim usta da bih ispunila želju svojoj majci, pošto je ona od mene mnogo toga očekivala, a nikada nije ništa dobila, pa ovu želju mogu da joj ostvarim i da bude kompletno ponosna na mene, da nemaju komšinice šta da joj kažu uz jutarnju kafu – rekla je Sanja, pa se osvrnula na komentare.

Pročitajte: Ljubavnica Dragana Kojića otkrila je sve detalje sa suđenja- Njegova žena mi je pretila

– Dosadilo mi je kada neko nema šta da mi kaže, da mi onda zamera usta. Postala sam nezadovoljna i vreme je da stanem na kraj tim pričama. Smanjujem ih normalno na prirodnu veličinu, a ja nemam prirodna usta toliko mala i mislim da će mi gledaoci reći da sam „luda“ što sam i radila usta.


Sanja Grujić otišla na operaciju

Sanja je otkrila i koju narednu operaciju planira.

Pročitajte: Raskinuli Sanja Grujić i Marko- Ona se oglasila na društvenim mrežama i otkrila sve

– Odlučila sam se da smanjim usta, a da povećam grudi, to će biti sledeći korak – rekla je kroz smeh Sanja za domaće medije.

Još iz kategorije