Drugarica sve otkrila: Sanja Grujić prolazi kroz pakao, ovaj zadrugar je umešan u sve FOTO

05.03.2023

14:00

By

Sanja Grujić i Marko Stefanović

Bojan Vuković

Dečko Sanje Grujić planira raskid, drugarica otkrila detalje

Sanja Grujić pokušava na sve načine da zadrži Marka Stefanovića, ali njihov odnos iz dana u dan je sve gori. Kako saznajemo od Sanjine bliske drugarice, ona do sada nikada nije imala ozbiljnu vezu, pa ne ume da se snađe i iz straha da je Marko ne ostavi pravi nepotreban haos.

Dečko Sanje Grujić neće da trpi pritisak

– Sanja se izgubila, mi nju ne prepoznajemo, ona je kao druga Maja Marinković. On dečko zaista ne radi ništa loše, bar mi ovo što gledamo ne vidimo da na bilo koji način on pravi problem. Sanja je ta koja sve to što čini, čini iz straha da ne ostane sama. Zaljubila se u njega i ona u svojoj glavi zamišlja da je to to i da će se oni venčati kada izađu napolje. Sanja do sada nije imala ozbiljnu vezu, njoj je Marko sada nešto preozbiljno, evo ja nikada njenog momka nisam upoznala, tako da mislim da joj se sada dešava nešto što svi mi želimo i ona ne ume da se snađe – priča Sanjina drugarica i dodaje:

Pročitajte: Sanja Grujić i Ermina idu na sud zbog ovog muškarca FOTO

dečko sanje grujić

– Žao mi je, vidim koliko joj je teško, volela bih da mogu da joj kažem da se prepusti i uživa. On dečko ovakve stvari i scene neće da trpi napolju, u rijalitiju nema gde da pobegne od nje, ali mislim da ga je ugušila i da je završio sa njom čim izađu. Plašim se kako će ona to da izgura – zaključuje drugarica.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije