Ljubavnica Dragana Kojića otkrila je sve detalje sa suđenja: Njegova žena mi je pretila

29.04.2024

19:04

By

Ljubavnica Dragana Kojića

Ljubavnica Dragana Kojića iznela detalje sa suđenja

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović imala je veoma burnu vezu sa pevačem, koja se završila tužbom i sudom, a nedavno je otkrila sve detalje o tome.

– Rođa mi je javio da treba da radimo za Željka Joksimovića i za Kebu, Keba je bio brži, javio se odmah, a ja nisam imala želju da sarađujem sa njim jer bio je uvek isfoliran. Rekla sam samo da snimi pesmu iz filma „Sabirni centar“, „Cveta trešnja“, to mi je omiljeni film. On je to snimio, ja sam samo želela da ga otkačim, imao je negativnu energiju – ispričala je Ljiljana tada, a potom navela da je pevač bio uporan u nameri da je osvoji.

Ljubavnica Dragana Kojića iznela detalje sa suđenja, pomenula njegovu ženu Olju

– On meni kaže: „Kako me svi hoće, a ti me nećeš“. Kaže mi da me neće nikada više zvati, ja mu kažem: „Super“ i on opet zove i kaže: „Ovo je poslednji put da sam ti se javio“ i ja mu kažem: „Super“ i spustim slušalicu.

– Eto njega zvoni na interfon, ja mu ne otvaram i on čeka da neko od komšija uđe u zgradu, da bi on ušao za njim, toliko je bio dosadan da je postao smešan, pa sam na kraju rekla: „Hajde, kada mu je brak toliko loš, kada je toliko navalio“.

Ljubavnica Dragana Kojića

– U toj komediji to prelazi u naklonost prema njemu, prijalo mi je. Imala sam pre toga period od šest meseci kada sam bila loše zdravstveno i ni do čega mi nije bilo, a njemu je stalo do mene – prisetila se ona početka veze sa pevačem.


Ljiljana je tvrdila da je Keba mnogo ljubomoran, ali i da je to shvatila tek kada su se razišli.

– Peta godina na sudu, tad je bilo glavno ročište i Keba ima pravo da mi postavi tri pitanja. Prvo njegovo pitanje glasilo je ‘da li sam se nekada udavala’, drugo ‘kad sam bila sa njim da li sam znala da je on na papiru još u braku’, i treće pitanje ‘zašto sam bila sa njim’.

Pročitajte: Drama se nastavlja, bivši gazda se obratio Dušici- Ne pripadaš ovde, narkotici su zabranjeni

– A on je tvrdio da mi nismo bili zajedno, a pita me to, pritom za vreme našeg zajedničkog života ja njemu ni jednom nisam rekla da ga volim niti da sam zaljubljena u njega, pustila sam ga da uživa u mom društvu i dok se taj razvod koji je on obećao ne desi, držala sam se ledeno – objašnjava Ljiljana i otkriva kako je Keba reagovao na njene odgovore.

Ljubavnica Dragana Kojića

– Na prvo pitanje sam rekla da se nisam udavala, na drugo da sam znala da se nije razveo i na treće pitanje ja napravim dramsku pauzu, već su mene naučili advokati jer sam ja krvavim putem išla, driblali su me godinama, i kažem ‘iz razloga srca i emocija’, kad je on skočio od sreće ‘jao, ovo sad prvi put čujem’, ona stolica na kojoj je sedeo je otišla pozadi, sudija gleda u njega i on se izleteo i ja tu vidim da on sa emocijama nije čist, i nikada nije raščistio sa emocijama.

Pročitajte: Porodična oaza uređena s puno ljubavi- U ovom luksuzu se baškare Olja i Keba, jedno svi komentarišu FOTO

– Meni je samo žao što je Ina kolateralna šteta ljubavi sa njim, ja njega ne mrzim, moje dete je pola on, mnogo liči na njega – ispričala je Ljiljana detalje suđenja koje je trajalo godinama, a tokom koga je Keba čak tražio ekshumaciju tela tada već pokojnog Rođe Raičevića.

Ljubavnica Dragana Kojića

Dragan Kojić KebaDragan Gajić

Ona je takođe otkrila da je htela da se sa Kebom dogovori mimo suda, ali da to nije bilo lako, a onda je ispričala detalje maltretiranja koje je, prema njenim rečima, pretrpela od strane Olje Kojić, koja je do pre osam godina bila zakonita supruga Dragana Kojića Kebe.

Još iz kategorije