Sada je sve jasno: Evo gde je i sa kim Miljana Kulić posle diskvalifikacije (FOTO)

25.01.2024

15:30

By

gde je Miljana kulić

B.V.

Evo gde je Miljana Kulić nakon diskvalifikacije

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić napustila je imanje u Šimanovcima kada je Veliki šef diskvalifikovao iz takmičenja, međutim, ona je posle ubrzo vraćena verovatmo samo kako bi t sačekala da neko dođe po nju. Dva dana kasnije konačno je otkiveno gde je Miljana Kulić.

Evo gde je Miljana Kulić posle izlaska iz rijalitija

Kao što je poznato Miljana je diskvalifikovana iz Elite nakon što je samovoljno napustila rijaliti zbog žestokog sukoba sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, koji su započeli još ranije.

Ona je po izlasku sa imanja u Šimaovcima uhvaćena na jednoj pumpi kako zove Zolu kog je upitala da li on dolazi po nju ili ona dolazi kod njega međutim od tada se nije znalo gde je Miljana Kulić.

gde je Mijana Kulić

Ipak, kako su sada islivale fotografije u javnots Miljana definitvno nije sa Zolom već konačno sa svojim sinom Željkom.

Kako se može videti na fotografiji mali Žlejko se očigledno uželeo mame jer joj sve vreme sedi u krilu, grli je i ljubi.


Ova fotografija je objavljena na profilu Miljanine majke Marije tako da je jasno da je porodica sada ponovo na okupu.

Marija je, podsetimo, nekoliko puta tokom Miljaninog učešća u rijalitiju pričala loše o svojoj ćerki jer nije mogla da poveruje šta je sve spremna da uradi.

PROČITAJTE I: Zola se oglasio: Ovo je njegova poruka nakon što ga je Miljana Kulić pozvala posle diskvalifikacije

Ipak, kada je Miljana izašla iz rijalitija Marija je tu odluku podržala.

– Ako je izašla i treba da izađe. Ovaj je sinoć tukao, vukao po podu. Ne treba niko da je fizički napada. Udarao je, ona je devojka operisana. Naravno i treba da izađe, čekam da me pozove da idem po nju. Doživela sam veliki stres- rekla nam je Marija i dodala:

Još iz kategorije