Marija Kulić se oglasila nakon saznanja da je Miljana trudna: Ti više nisi za život

09.01.2024

13:04

By

Dečak Željko Kulić

B. VUKOVIĆ

Marija Kulić

 Miljana trudna ponovo u rijalitiju

Miljana Kulić i dalje pokazuje da nije neko ko je u psihičkom stanju da samostalno vodi računa u o svom životu, pa je tako, po svemu sudeći, ponovo u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom.

Miljana trudna najverovatnije- oglasila se i njena majka Marija Kulić

Ona je imala nekoliko prekida trudnoće i što je na terapiji koju joj je prepisao psihijatar, kao i što je njeno dete dodeljeno Mariji Kulić na starateljstvo, Miljana se ne zaustavlja.

 Miljana trudna

U ponedeljak uveče izjavila da misli da je trudna i da će ovoga puta zadržati dete, njena majka Marija smatra da njeno dete nije psihički stabilno, kao i da Zola, sa kojim je u odnosu godinama, njoj želi zlo.

– Evo, života mi, ja bih sve te koji namerno prave decu, nekom iz inata, koji javno govore da imaju uvek nezaštićene odnose, čije su devojke ostajale trudne i prekidale istu, obavezala na kastraciju. Kada si u stanju da upropastiš živote deci, ti nisi za život.

Pročitajte: Isplivalo sve u javnost- Ona čuva malog Željka dok je Miljana Kulić u rijalitiju

 Miljana trudna


Evo, to najiskrenije mislim. Sve taj to zna, i da smo mi bolesni i da Miljana psihički nije kako treba i da je on ne voli, nego koristi za rijaliti. Ona ima već dete koje čuva bez oca i da je pitanje da li će biti do kraja rijalitija i zaraditi novac, jer ona trenutno zarađuje samo u rijalitiju i pravi drugo dete. To može samo monstrum, a za monstrume zna se šta je- rekla je za domaće medije  Marija Kulić.

Podsećanja radi, Zola je diskvalifikovan iz rijalitija i trenutno se provodi po Beču. Dok Kulićeva pravi haos u rijalitiju, njen sin Željko vreme provodi u Nišu.

 Miljana trudna

Njega osim bake i deke paze tetke koje često na društvene mreže objavljuju malog Željka. Osim toga, dete Miljane Kulić ide u vrtić pa dosta vremena provodi sa svojim vršnjacima.

Još iz kategorije