Drama zbog sina: Miljani Kulić će pući srce kad sazna šta se desilo

02.12.2023

14:12

By

Željko Kulić sam na snegu

Bojan Vuković

Naslednik Miljane Kulić je trenutno sa bakom u Nišu

Marija Kulić besni jer se Miljana ne odvaja od Zole i na sve načine pokušava da se sa njim pomiri. U strahu je da Zola ne iskoristi njenu ćerku i opet je dovede do diskvalifikacije.

Kako saznajemo, Miljanina mama je rekla da ako se desi pomirenje, ona može da zaboravi na sina Željka.

Naslednik Miljane Kulić

– Marija ludi i šizi, ujutru kad ustane nije joj dobro, samo čeka kada će da ugleda da Zola i Miljana imaju seksualne odnose. Nije joj jasno šta Miksi dozvoljava sebi i kako može da moli Zolu za ljubav. Žena je u strahu, oni ako se pomire, Miljana će opet da ili pobegne ili da ima kazne i izađe bez dinara. Marija je baš izričita u tome da ako se pomiri sa Zolom da dete više neće videti. Kazni će je preko Željka, neće dati da mali bude pored Zole, oni kad su zajedno to je propast. Mariji je unuk najvažniji od svih i ona želi da dete maksimalno zaštiti. Kaže, šta će on da nauči pored Zole, kako treba imati poroke… Neće da čuje za njihovo pomirenje, a tek da imaju na televiziji seks, od toga joj se kosa na glavi diže. Siniša je podržao i uz nju je, jer ni on ne podnosi Zolu- kaže nam izvor blizak Kulićima i dodaje:

Pročitajte: Nije izdržala-Miljana Kulić napravila karambol i u Eliti, svi se razbežali VIDEO

Naslednik Miljane Kulić

– Marija je rekla ako treba dete vodi u inostranstvo i sklanja ga od svih. Spremna je na sve samo da njega zaštiti. Moli Boga da se Miljana urazumi i da batali Zolu, Bebicu, da bude sama i da izađe sa novcem koji je ušla da zaradi za dete- završava naš izvor.


Još iz kategorije