Porodica neutešna: Reči Janjuševog starijeg brata rastužile javnost

19.03.2024

21:30

By

Janjuš predosetio smrt brata

B. VUKOVIĆ

Marko Janjušević Janjuš

Reči Janjuševog starijeg brata rastužile sve

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš je krajem prošle godine doživeo veliku tragediju. Njegov mlađi brat je izvršio samoubistvo, nakon čega je on na kratko napustio rijaliti.

Reči Janjuševog starijeg brata rastužile sve, objavio sliku preminulog brata

Ipak, Janjuš se nakon nekog vremena vratio u rijaliti, ali svakog dana pominje svog tragično preminulog brata. Sada se na društvenim mrežama oglasio i njegov stariji brat Boris koji je objavio Mihailovu sliku uz kratak opis:

– Joj brate… – napisao je potpuno slomljen od bola.

Reči Janjuševog starijeg brata

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević oduzeo je sebi život u 27. godini. Sahranjen je u rodnom Prijepolju, a sahrani je prisustvovao veliki broj porodice, prijatelja i poznanika, kao i Janjuševih prijatelja.

Pročitajte: Nakon konflikta usledio kraj braka- Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

Jnajuš je čitao govor preminulom bratu.


–  Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i sa nastavljam dalje. Teško mi je da prinadjem pravu reč. Deset godina si mladi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu.

Reči Janjuševog starijeg brata

– Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio – poručio je Janjuš kroz suze.

Pročitajte: Janjuš do detalja opisao kako planira da veri Aneli- Helikopter u dvorištu Elite, a onda;

Još iz kategorije