Janjuš do detalja opisao kako planira da veri Aneli: Helikopter u dvorištu Elite, a onda…

18.03.2024

12:03

By

Janjuš isplanirao veridbu

prinstcreen youtube TV Pink

Marko Janjušević Janjuš

Janjuš isplanirao veridbu sa Aneli

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić raskinuli su pre samo nekoliko dana i to na brutalan način kada su jedno drugom svašta sasuli u lice, a sada je Janjuš potpuno iznenadio pričom o veridbi koju je ipslanirao.

Janjuš isplanirao veridbu sa Aneli i otkrio sve do detalja

– Janjuše, šta se dešava sa Aneli i tobom? – upitao je Darko.

– Šta da radim. Nisam ja nešto kriv za tu svađu, jeste mi krivo, ali ceo taj dan nam je bio nikakav. Njena budalaština je dovela do toga da se posvađamo – rekao je Janjuš.

Pročitajte i: Nekretnina od 500.000 evra: Pevačica sa suprugom milionerom uživa u luksuzu, a tek da vidite sobu ćerke Nadice Ademov

– Šta misliš o Aneli? Jedno govoriš u afektu, a drugo ovako? – upitao je Darko.

– Ne mogu da ti kažem 100 odsto sve. Rekao sam da je samoživa i bezosećajna, ali ume nekad da bude to. U afektu ja to preuveličam. Ne može da da shvati zbog čega sam zamišljen, jer ona samo o sebi misli, pa onda sebe nabedi da je u njoj problem – odgovorio je Janjuš.

Janjuš isplanirao veridbu

M.M./ATAImagesATA IMAGES


– Rekao si joj da planiraš da je veriš – rekao je Darko.

Pročitajte i: Ovaj takmičar je sinoć izbačen iz Elite: Zauvek je napustio rijaliti, a onda je opleo po ljubavnom paru

– Rekao sam joj da je mnogo volim. Vidi se da je mnogo volim. Verio bih je. Ne bih ja nešto puno filozofirao. Planirao sam to. Jedan dan kad bude lepo vreme, želim da se spusti helihopter i da spusti neki kofer, a u koferu da bude jedan veliki natpis: “Da li želiš da se udaš za mene?“ Ako čuju ljudi helikopter, niko od učesnika neće znati šta je. Znam da me Aneli voli. To je stvarno jedna velika ljubav – istakao je Janjuš a onda dodao:

– Ja sam jako ljut na Aneli jer misli da je Maja opasnost po našu vezu. Koga boli k**ac za nju? Mene Maja ne zanima, Darko. Stvarno me ne zanima Maja – rekao je Janjuš.

Još iz kategorije