Raskinuli Sanja Grujić i Marko: Ona se oglasila na društvenim mrežama i otkrila sve

01.04.2024

20:00

By

Raskinuli Sanja Grujić i Marko

Sanja Grujić i Marko Stefanović su nakon prošlogodišnje sezone Zadruge nastavili svoj emotivni odnos u u spoljnom svetu. Dom su izgradili u njenoj rodnoj Sremskoj Mitrovici, ali izgleda da je svemu tome došao kraj.

Raskinuli Sanja Grujić i Marko, ništa od zajedničkog života

Naime, oni su uplovili u vezu tokom učešća u „Zadruzi 6“, gde su imali turbulentan odnos, a nakon napuštanja imanja u Šimanovcima izgladili su odnose i uživali u ljubavi.

Njihova veza trajala je više od godinu dana, a sada su šokirali fanove kada su na Instagram profilima obajvili da su raskinuli.

Raskinuli Sanja Grujić i Marko

Sanja je obajvila video na svom Instagramu na kojem je napisala:

– Živela sloboda – i na sve to pustila pesmu „Kraj i tačka“.


Nakon toga, Marko je takođe objavio stori sa porukom:

– Pošto mi je Instagram usijan od pitanja na osnovu strojia dotične, tako je, raskinuli smo – napisao je Marko.

Pročitajte: Jovana Jeremić otišla u manastir- Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Podsećanja radi, njihov odnos iz dana se i nedavno dovodio u pitanje. Kako saznajemo od Sanjine bliske drugarice, ona do sada nikada nije imala ozbiljnu vezu, pa nije umela da se snađe i iz straha da je Marko ne ostavi pravi nepotreban haos.

Raskinuli Sanja Grujić i Marko

– Sanja se izgubila, mi nju ne prepoznajemo, ona je kao druga Maja Marinković. On dečko zaista ne radi ništa loše, bar mi ovo što gledamo ne vidimo da na bilo koji način on pravi problem. Sanja je ta koja sve to što čini, čini iz straha da ne ostane sama. Zaljubila se u njega i ona u svojoj glavi zamišlja da je to to i da će se oni venčati kada izađu napolje.

Pročitajte: Drugarica sve otkrila- Sanja Grujić prolazi kroz pakao, ovaj zadrugar je umešan u sve FOTO

– Sanja do sada nije imala ozbiljnu vezu, njoj je Marko sada nešto preozbiljno, evo ja nikada njenog momka nisam upoznala, tako da mislim da joj se sada dešava nešto što svi mi želimo i ona ne ume da se snađe – priča Sanjina drugarica i dodaje:

Raskinuli Sanja Grujić i Marko

– Žao mi je, vidim koliko joj je teško, volela bih da mogu da joj kažem da se prepusti i uživa. On dečko ovakve stvari i scene neće da trpi napolju, u rijalitiju nema gde da pobegne od nje, ali mislim da ga je ugušila i da je završio sa njom čim izađu. Plašim se kako će ona to da izgura – zaključuje drugarica.

Još iz kategorije