Ponovo šokira: Ivan Marinković otkrio detalje iz braka sa Gocom Tržan, pomenuo prevaru

07.02.2024

09:01

By

Ivan Marinković otkrio detalje iz braka

Ivan Marinković otkrio detalje iz braka

Rijaliti učesnik Ivan Marinković do sada je već nekoliko puta tokom učešća u rijalitiju pred kamerama govorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan sa kojom inače ima ćerku i dosta puta do sada je Ivan Marinković otkrio detalje iz braka, baš kao što je to učinio i ovog puta.

Ivan Marinković otkrio detalje iz braka sa Gocom Tržan

Učesnici „Elite“ su sedeli za crnim stolom kada se povela tema o ljubomori u emotivnim odnosima. Ivan Marinković otkrio detalje iz braka a tom prilikom je spomenuo je čak i prevaru.

– Ja nisam ni znao šta je ljubomora, osim onih dečačkih momenata. Kad je mene moja bivša prevarila, tad sam video kako iz ljubomore proistekne laž. Primetio sam nešto, što niko nje primetio. Ja najbolje ovde razumem Matoru. Čovek mora da bude oba. U momentima dok sam bio u braku, osetio sam ljubomoru, a nisam znao zbog čega. Osećao sam da nešto ne štima tada, čak sam i mislio da sam lud. Prva i osnovna stvar je da žene ne shvataju da u prevari padaju na sitnice. Gde to ima da ti žena kaže da spava kod drugarice?! Žena u braku spava tamo? Gde to ima? – počeo je Ivan.

Ivan Marinković otkrio detalje iz braka

– Da li ljubomora može sprečiti nekog da ode nekom drugom? – pitao je Marko Đedović.

PROČITAJTE I: Razvod je bio jedino rešenje! Bivši muž Goce Tržan otkrio: Brak je bio savršen dok…

– Ne. Kod mene se to završilo vrlo brzim razvodom. Bilo je evidentno da se nešto dešava. Ja pre Jelene, nisam imao duže veze. Nakon tog braka (sa Gocom) nisam imao neki ozbiljniji odnos, da budem iskren. Hteo sam još mnogo toga da kažem, ali ću to da ostavim za neku drugu priliku. Zamolio bih Milenu da ispriča neke primere iz mladosti da li je bila ljubomorna – rekao je Ivan.


Inače, kao što je poznato Ivan je trenutno u braku sa Jelenom Ilić sa kojom je zajedno u rijalitiju.

Još iz kategorije