Razvod je bio jedino rešenje! Bivši muž Goce Tržan otkrio: Brak je bio savršen dok…

07.03.2023

13:00

By

Prvi brak Goce Tržan

Dragan Gajić

Goca Tržan

Razvod Goce Tržan i Ivana Marinkovića ponovo intrigira

Pre dvanaest godina Ivan Marinković i Goca Tržan prolazili su kroz prilično težak period. Četiri godine dug brak u kojem su dobili ćerku Lenu, definitivno je bio okončan, a o razlozima koji su doveli do kraha ljubavi su tek nedavno počeli javno da govore.

Razvod Goce Tržan i Ivana Marinkovića

Naime, razvod Goce Tržan i Ivana Marinkovića ponovo je postao glavna tema o kojoj se priča i piše nakon što je Ana Ćurčić tokom žustre rasprave iznela svoje mišljenje da je Ivan uništio Gocin život.

Pročitajte: Dalje nije mogla! Goca Tržan otkrila bolnu istinu o razvodu – Pravio mi je scene, kockao se i pio…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

– Mislim da si joj se prilično us*ao u život. Kocka, piće, ne može da bude dobro – rekla je Ana, a njene reči zbunile su Marinkovića:

– Ne znam odakle ti to – zbunjeno je pitao Ivan.

– Na osnovu onog što sam čula, ali i pametna sam dovoljno – odgovorila mu je samouvereno Ćurčićeva, a onda je usledio Ivanov žestoki napad:


Pročitajte: Izdaju ne prašta – Goca Tržan zauvek precrtala Slavicu, Miljana Kulić u sve umešana

razvod goce tržan i ivana marinkovića

– Da si pametna ne bi nju ni pominjala. Ona se meni us*ala u život. Mi smo imali savršen brak dok me nije prevarila. Ne bih o njoj. Meni je majka, da ti ne pričam, zbog nje i zbog svega – odbrusio je Ivan čija je mama preminula od kancera.

– Okej, nemoj da pričaš. Ali da znaš, gotivim je. Pametna je, negovana žena i mnogo volim da je slušam – dodala je Ana.

– Naravno, ja sam bio njen fan i obožavao njenu muziku – izjavio je Marinković.

Pročitajte: Ivan Marinković oduzima Miljani dete, Marija Kulić očajna – Njega sin ne zanima..

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan)

Podsećanja radi, Goca Tržan nedavno je otvorila dušu o razvodu sa Marinkovićem, ali se njena priča, po svemu sudeći, razlikuje od Ivanove.

‒ Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji – priznala je Goca nedavno i u svojoj emisiji „Ako progovorim“ na K1, pa dodala:

– Sećam se svog slučaja i osećaja, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, “ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga. Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči vezanoj za zavisnosti jeste da roditelji minimiziraju problem – zaključila je ona.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije