Dosta joj svega: Goca Tržan smislila najgoru kaznu za bivšeg muža, isplivali svi detalji

12.03.2023

21:00

By

Trudnoća Goce Tržan

Goca i Ivan na sudu, ovo su detalji

Ivan Marinković rekao je da je imao savršen brak sa Gocom Tržan sve dok nije saznao da ga je prevarila. Nije hteo da priča o detaljima, već je na optužbe Ane Ćurčić odbrusio da je Goca najveći krivac za krah njihove ljubavi. Kako saznajemo, nakon iznošenja ovih tvrdnji, Goca je već bila kod advokata i tužiće Ivana za klevetu.

Goca i Ivan ponovo u svađi

– Goca je ovo već dosta puta čula od Ivana, ali sve je to iznosio nakon njihovog razvoda, pa ona nije htela da reaguje jer je smatrala da je povređen. Ali sada kada je čula da on i dalje krivi nju za razvod i priča u Zadruzi kako ga je varala, rešila je da preseče i tome stane na put. Već je išla kod advokata i pokreće tužbu za uvredu i klevetu. Nije zaslužila da se takve optužbe iznose na njen račun jer se zna ko je krivac što brak između Ivana i nje nije potrajao. Čovek je i sam priznao da se odao alkoholu, a u sve je bila upletena i kocka, Goca to nije mogla da trpi, iako bi se davno razvela sa njim, ali je zbog zajedničke ćerke pokušavala da opstanu. Sada on govori o nekoj bajci i kako je ona njega varala, to su takve nebuloze – priča izvor blizak pevačici i dodaje:

Pročitajte: Razvod je bio neminovan! Goca Tržan priznala – Nemam više emocije prema tom čoveku..

goca i ivan

– Iako zna da je to sve laž, ni Leni nije svejedno da čuje tako nešto i da njen tata izgovara kako ga je majka varala. Sreća, ona je baš inteligentna i Goca sa njom o svemu razgovara. Ona joj je rekla da ima nameru da tuži Ivana kako bi ga zaustavila da priča laži. Ivanu je cilj da on ispadne žrtva, ali on to nije – zaključio je izvor, a nama ostaje da vidimo da li će se Goca i Ivan posle toliko godina sresti na sudu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije