Miljana i Zola napravili štetu od 20.000 evra: Čeka se reakcija Velikog šefa

24.05.2024

15:07

By

Odnos Miljane i Zole

Bojan Vuković

Odnos Miljane i Zole sve je gori

Odnos Miljane i Zole primiri se na kratko, ali su svađe, uvrede i psovanje jače od njih. Oni su danas napravili toliki haos u rijalitiju Elita, pa se očekuje da ih Veliki šef oboje novčano kazni.

Odnos Miljane i Zole zabrinjava sve takmičare Elite

Naime, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sinoć su pokušali da obave razgovor, a kada je pošlo po zlu, nasrnuli su jedno na drugo, pa je sve porpimilo katastrofalne posledice.

Odnos Miljane i Zole

Kulićeva je bacila Zoline stvari u jezero, nakon čega je Čolić odlučio da joj uzvrati istom merom, pa su u Eliti napravili štetu od skoro 20.000 evra. S tim u vezi odnos Miljane i Zole definitivno je u najmanju ruku toksičan jer su nastavili da prave haos kakav je Kulićeva pravila i sa Bebicom s kojim je takođe bila u vezi.

Pročitajte i – Vanredno stanje u Eliti – Miljana Kulić ponovo pravi haos, ima povređenih

Bivši ljubavnici su demolirali imanje, prskali vodom, sokovima, pa čak i ozbiljnim hemikalijama, odnosno sredstvom za čišćenje.

Čolić je zatim otišao korak dalje i počeo da uništava Miljaninu šminku, lomeći sve što mu padne pod ruke.


– Velika šefice, ovde su šminka, parfemi, minđuše, četke i kozmetika – nabrajala je Miljana koja je nedavno izgubila sudski spor od Marka Đedovića, pa dodala:

Odnos Miljane i Zole

– Do sada 14 hiljada evra. Slobodno lomi, ništa mi ne treba. Ionako s nulom izlaziš. Dođi da ti pokažem gde mi stoji garderoba. Do sada napravljena šteta je 20 hiljada evra! – vikala je Kulićeva čime je dokazala da je odnos Miljane i Zole osuđen na propast.

Pročitajte i – Miljana Kulić mora na hitno lečenje – Njeno stanje postaje opasno po okolinu

Podsetimo, čak je i Marija Kulić podržala odnos Miljane i Zole, ali očito da njima ni to nije dovoljan motiv da se skrase i prestanu sa svađama i uvredama.

Odnos Miljane i Zole

– Šta da vam kažem… Mešala sam se Miljani, odnosno, trudila se da je savetujem kako treba, pogrešila sam mnogo oko Skraćenog (Bebice) i sada da vam kažem, kratak je život, neka bude srećna sa onim sa kim bude želela. Šest godina da ga voli, to je prosto neverovatno više… Sa kim god da je, ona voli Zolu – izjavila je majka Miljane Kulić.

IZVOR: Starmagazin, Pink

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije