Zola moli Boga da mu sudi umesto Miljane: Za sve je kriva majka Bosa, Marija digla ruke

30.05.2024

15:15

By

Miljana i Zola

Ata images

Miljana Kulić

Miljana i Zola ne prestaju sa prepucavanjem

Miljana Kulić nije uspela da ubedi Zolu da ponovo uđe sa njom u vezu, pa je po običaju rešila da mu se osveti. Naime, Miljana i Zola važe od samog početka za toksični par, ali se čini da je sada njihova netrpeljivost na vrhuncu, pa se svako malo pravi haos u Eliti.

Miljana i Zola su pravi primer toksičnog odnosa

Sinoć kasno, iako je Kulićeva ponovo sa Darijanom u odnosu, Miljana i Zola su se dugo svađali i častili uvredama. Zapravo, ona je napala njega, a Čolić je samo ponavljao da se predaje i da je spreman da mu Bog sudi.

Miljana i Zola

Ona mu je sasula sve što joj je ikada ležalo na duši i optužila ga za zdravstvene probleme sa štitastom žlezdom, koje joj je navodno on prouzrokovao, dok ju je on samo bledo gledao i tražio da prepusti višoj sili da mu sudi iako je bio svestan šta ga čeka kada se vratio u rijaliti Željka Mitrovića.

Miljana i Zola

Miljanu je toliko obuzeo bes da je na kraju priznala i da joj je drago što je svaki put abortirala kada je s njim ostala trudna jer je dobro da se takvi poput njega ne razmnožavaju.


Pročitajte i – Miljana i Zola napravili štetu od 20.000 evra – Čeka se reakcija Velikog šefa

Svi znaju koliko sam propatila zbog tebe i koliko si me izmanipulisao. Zato tako propadaš – rekla je Miljana, a Zola se branio:

– Dobro, nek bude tako i nek mi bog sudi. Najviše što sam ti uopšte pružio šansu – rekao je Zola, a nju je to još više izbacilo iz takta:

Miljana i Zola

Ti si klošar i smr*a, a ja sam perspektivna. Mlada sam, mogu da zaradim i dalje. Ti ćeš ostati klošar i kazniće te za sve što si mi uradio. Tri puta si mi naneo najveću bol, da idem na kiretažu. Drago mi je da nema tvoju genetiku i da nema tu fizionomiju kao ti. Narkomančino. Kriva je tvoja majka Bosa, koja je pustila da se drogiraš i da se kockaš, a moje dete vaspitavamo ja i moji roditelji – siktala je Miljana.

– Oduzimaš novac od mog deteta, najveći si klošar. Nikad ništa nećeš dobiti. I dalje si u dugovima, jadniku – izvređala ga je Miksi, dok je Uroš nekoliko puta dolazio da je zove da se vrati na žurku, gde ju je čekao Darijan.

 

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije