Kardiolog otkriva: Matora može da umre u snu, pogoršalo joj se stanje

31.03.2024

12:00

By

Matorino zdravlje

Matorino zdravlje zabrinulo porodicu i prijatelje

Jovana Tomić Matora krije da je nedavno išla kod doktora koji joj je rekao da mora redovno da pije terapiju i da se kloni stresova jer ima problem sa srčanim mišićem, miokarditisom.

Matorino zdravlje zabrinulo porodicu i prijatelje, izašli detalji u javnost

Kako nam je otkrio kardiolog Boris Nikolić, Matorino stanje nije naivno i postoji opasnost da doživi infarkt.

– Moram da naglasim da sve više mlađih ljudi oboleva od upale srčanog mišića, koja uopšte nije naivna. Mnogi ne idu kod lekara i ne kontrolišu neke minimalne simptome koji se pojavljuju u početku. Znate kada kažu kako je neko mlad legao da spava i ujutru se nije probudio, to je to, najčešće mladi umiru od toga.

Matorino zdravlje

– Jovana koliko sam upućen je obaveštena o zdravstvenom problemu već neko vreme, ali terapiju koju je dobila nije redovno pila. Imala je i taj neki stres kroz ovo učešće i sve je to doprinelo da produbi problem.

Pročitajte: Prevare su trajale godinama- Haris Džinović nije štedeo Melinu- Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

– Sada su joj rezlutati pogoršani i stvarno mora da povede računa i ozbiljno da se pozabavi svojim zdravljem-  rekao nam je kardiolog. Kako nam kaže Matorin drug ona već godinama ima problem koji je zanemarila.


– Ma, ona zna već tri godine, ako ne i više da je bolesna i da njoj stres nikako ne treba, da joj je taj srčani mišić oslabio i dobila je gomilu nekih lekova. Međutim, ona je nastavila sa alkoholom, terapiju nije koristila, jedino kada joj bude baš loše i pozli joj, ona tada uzme terapiju koju pije pet dana i opet onda sve isto.

Matorino zdravlje

– Sada znam da su je izvodili na kontrolu i da joj je doktor bukvalno rekao da ako se ne bude smirila i ne bude redovno pila terapiju da će doživeti infarkt i da moli Boga da joj srce ne stane i ne prestane sa radom.

Pročitajte: Obezbeđenje uletelo- Matora nasrnula na Anitu i Anđela, ori se Elita FOTO

– Mislim da se uplašila, jer vidim da nije htela na žurkama alkohol, ali koliko će da traje sve to, ne znam. Njeni kući su baš zabrinuti i boje se da ako ne povede računa da se ne desi najgore- priča nam Matorin drug.

Još iz kategorije