Matora zbog tragedije napustila Elitu: Potpuno slomljena, ne može da veruje šta se dogodilo

21.01.2024

20:00

By

Matora napušta Elitu

B.V.

Jovana Tomić Matora

Matora zbog tragedije napustila Elitu

Rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora danas je izvedena iz Elite zbog sahrane svog ujaka. Ona je bila veoma vezana za njega o čemu je često pričala pa je upravo zbog toga produkcija odlučila da dopusti Matoroj izlazak iz rijalitija pa je tako Matora zbog tragedija napustila Elitu.

Matora zbog tragedije napustila Elitu

Jovana Tomić Matora je bila vidno uznemirena i potrešena zbog ove tragedije, prenosi Pink.rs.

Jovana je zajedno sa članovima svoje pordice ispratila ujaka na večni počinak, posle čega se potrešena vratila u Elitu kao bi nastavila učešće u rijalitiju.

Ipak, po dolasku nazad ona nije mogla da izdrži da sedi sa ostalim ukućanima pa se povukla i legla u krevet kako bi sredila svoje misli.

Matora zbog tragedije napustila Elitu

 


Ukućanima nije bilo jasno zašto Jovane nema, a nije poznato da li su do sada saznali da je Matora zbgo tragedije nepustila Elitu.

Podsetimo, kao što je poznato od onog trenutka kako je kročila u ovu sezonu rijalitija Matoroj mnogo toga ne polazi za rukom.

Ono što je najviše uznemirilo i izbacilo iz koloseka je upravo razlaz od supruge Anite sa kojom je zajedno ušla u rijaliti a koja se od kako je Anđelo ušao u rijaliti ne odvaja od njega.

PROČITAJTE I: Najveći sukob do sada: Potukle se Anita i Matora, Stanojlovićeva joj demolirala garferober

Nju je priča sa Anitom potpuno dotukla zbog čega još uvek ne može da dođe sebi.

Kako će nastaviti rijaliti sada posle tragedije za koju je saznala ostaje da vidimo, ali smo sigurni da joj neće biti lako da prođe sama kroz ovaj težak period.

Matora zbgo tragedije napustila Elitu

Inače, podsetimo, Matora se nedavno veoma obradovala kada je dobila pismo svoje porodice.

– Prestani više Jovana to da radiš, nema potrebe nikome da se dokazuješ. Nemoj se nervirati, je l’ to vredno tvog nerviranja i tvojih suza? Pogrešila si, ćerko, ali nisi jedina. Prihvati stvari kakve jesu i igraj dalje. Hvala svima u moje ime koji su uz tebe, tvoji pravi prijatelji su uvek uz tebe. Pozdravljam ih puno i mnogo volim što ti pokazuju istinu i njih slušaj – rekla je između ostalog njena majka.

Još iz kategorije