Učesnica Elite iznela jezive detalje: Lepi Mića me odveo u pab, skinuo bubicu..

19.01.2024

11:01

By

Matorina izjava o Lepom Mići

Matorina izjava o Lepom Mići je sve iznenadila

Već mesecima unazad traje rat u Eliti između Anite i Matore. Svima je pooznato da je Stanojlovićeva prevatila Tomićevu, a da stvar bude gora nije se pokajala već je ušla u novi odnos i to sa Anđelom Rankovićem.

Matorina izjava o Lepom Mići

Matorina izjava o Lepom Mići ne prestaje da se komentariše

Matora je odmah tražila razvod braka, ali njihova međusobna prepucavanja i dalje ne prestaju. Tokom haosa za crnim stolom oko Matore i Anite, ona je skočila i odlučila da otkrije istinu o Aniti.

– Slušaj me Ivane, ovaj ovde moj kolega iz rijalitija Lepi Mića me odveo u pab, skinuo bubicu i rekao mi da Anita ima papir da je luda – rekla je Matora.

U tom trenutku je Mića dobacivao da Matora laže.

Pročitajte: Javno izneo šok tvrdnje- Lepi Mića otkrio ko je imao telefon u Zadruzi

Matorina izjava o Lepom Mići


– Pored toga rekao mi je da nikog ne zanima ova lezbo priča i da će Anita da me iskoristi, da me tipuje i da hoće da izvuče stan od mene – dodala je Matora.

Podsećanja radi, one su se više puta počastile strašnim uvredama, a nekih sukoba moralo je da reaguje obezbeđenje. Otkako je Anita prisna sa Anđelom Rankovićem, Matora puca po šavovima za svaku sitnicu.

Pročitajte: Anđelova mama očajna- Zbog Anite završila na lekovima, pokušala da pošalje poruku sinu

Matorina izjava o Lepom Mići

Podsećanja radi, ovaj trougao je doveo do žestokog sukoba između Matore i Anđela, gde je Matora otvoreno prebacila Anđelu da flertuje sa Anitom. Ovim povodom oglasio se i Osman Karić koji često komentariše dešavanja i odnose u rijalitiju.

On je opisao Anđela kao „Apolona sa Zvezdare“ koji je moćan kada su dame u pitanju, te je izrazio uverenje da će Anđelo uspeti da uđe u vezu sa Anitom i time zadati udarac Matoroj. To mu je i uspelo  s obzirom na to da je Matora van sebe od kako je Ranković ušao u Belu kuću.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije